2017 KPSS Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu mu? ÖSYM Açıkladı

ÖSYM tarafından yapılan, 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sınav giriş yerleri belli oldu mu? İşte herkesin merakla beklediği sorunun yanıtını ÖSYM açıkladı.

08.05.2017-11:31 - (Son Güncelleme: 08.05.2017-12:44) 2017 KPSS Sınav Giriş Yerleri Belli Oldu mu? ÖSYM Açıkladı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan, 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) giriş yerleri belli oldu mu? Milyonlarca memur adayının gireceği 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sınav giriş belgeleri erişime açıldı mı? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanması beklenen sınav giriş yerleri, milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. 

Bugünden itibaren, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) giriş belgesi daha yayınlanmadı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından (ÖSYM) 2017 KPSS sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgesinin sınava 1 hafta kala açıklanması bekleniyor. 2017 KPSS sınavına girecek olan milyonlarca adayın, sınav giriş belgesini almak için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) Aday İşlemleri Sistemi olan AİS'e T.C. Kimlik No ve Aday şifreleriyle giriş yapması gerekmektedir. Daha sonra sol menüde yer alan seçeneklerden Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için sınav giriş belgesi bulabilecekler.

KPSS GİRİŞ BELGESİ ADRESE GÖNDERİLMEYECEK

Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giriş belgesi adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sınava Giriş Belgesini kaybeden adaylar tekrar internet üzerinden alabileckler. KPSS sınavına girecek olan adaylar internet’ten alacakları Sınava Giriş Belgelerinin renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Belge üzerinde adayın fotoğrafının bulunması gerekmektedir. Bu zorunlu bir karardır.

KPSS SINAVI NE ZAMAN?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri sınavı 21 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları ise 16 Haziran Cuma günü Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal