15 Şubat'ta Okullar Açılacak mı?

15 Şubat 2021'de yüzyüze eğitime geçilip geçilmeyeceği merak ve araştırma konusu oldu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren karar ile alakalı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarda bulundu. 15 Şubat'ta okullar açılacak mı? Okullar ne zaman açılacak? Okullar ne zaman açılıyor?

22.01.2021-13:51 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-13:51) 15 Şubat'ta Okullar Açılacak mı?

Pandemi süreci nedeniyle bir süredir online gerçekleşen eğitim öğretim dönemini geride bırakırken, yarıyıl tatili dönüşü okulların açılığ açılmayacağı merak ediliyor. 15 Şubat'ta okullar açılıyor mu? Okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan önemli açıklamalar...

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni eğitim dönemi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk okulların açılış tarihiyle ilgili, '15 Şubat'ta sizi okullara çağırmak istiyoruz' dedi ve ardından, 'Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım niyetindeyiz' açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitim dönemine yönelik merak edilen 'okullar ne zaman açılacak?' sorusunu yanıtladı. Bakan Selçuk okulların açılması ile ilgili 15 Şubat tarihine işaret ederek 'Salgın koşullarını dikkate alarak bu değerlendirme yapılıyor.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal