Efsunlu – Kabirden Gelen film konusu ve oyuncuları

2019 yapımı Efsunlu – Kabirden Gelen isimli filmde hasta olduğunu değerlendirilen bir kıza yardım etmek isteyen bir genç kızın hikayesi ele alınıyor. Korku türünde çekilen film tam 1 saat 27 dakika sürüyor. İşte, Efsunlu – Kabirden Gelen film detayları, konusu ve oyuncu kadrosu..

30.06.2022-01:00 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-01:00) Efsunlu – Kabirden Gelen film konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Uğur Kaplan'ın üstlendiği senaryosunu ise Alper Kıvılcım ile Özgür Bakar'ın birlikte kaleme aldıkları Efsunlu – Kabirden Gelen adlı film, 25 Temmuz 2019'da vizyona girdi. Vizyona girdiği dönemlerde özelikle korku filmi severler tarafından ilgiyle izlenen filmde hasta olan bir kız ile ona yardım etmek isteyen genç kızın öyküsü anlatılıyor.

Efsunlu – Kabirden Gelen filminin konusu

Henüz bebekken bir yurdun kapısına bırakılan ve yurt sahibi Zahide tarafından büyütülen Burcu'nun, ölümcül bir beyin hastalığına sahip olduğu düşünülür. Zahide, Burcu'yu herkesten uzak ortamlarda büyütürken 20'li yaşlarına gelen Burcu, kapalı kapıların arkasında tutulmaktan sıkılır ve yardım çığlıkları atmaya başlar. Hiç konuşamayan ve vahşi hayvan kadar hırçın olan Burcu, kaldığı dört duvarların arasından bir türlü çıkamaz. Çığlıkları, diğer kızlarda içine cin girdiği düşüncesini oluşturur.

Efsunlu – Kabirden Gelen film konusu ve oyuncuları

Kübra ise, yurdun en yeni öğrencisidir ve annesini doktor ihmali sonrası kaybetmesi nedeniyle hemşire olmaya karar vermiştir. Yurtta buluna diğer kızlardan sürekli zorbalık gören Kübra, Burcu’ya yardım etmeye karar verir ve ona ulaşmaya çalışır. Burcu ile iletişim kurma konusunda bir yol ararken korkunç bir planın parçası olan Kübra, başına geleceklerden habersizdir.

Efsunlu – Kabirden Gelen filminin oyuncuları

Sedef Şahin, Elif Kartal, İrem İpek

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal