Edirne'de korkunç olay: Yumurta pişireyim derken yanarak can veriyordu!

Edirne’de yumurta pişiren kadın az kalsın canlı canlı yanarak can veriyordu. Şanssız kadının oğlu bu anları şu ifadelerle anlattı: “Motosiklette alevli bir iskelet görseli var onun gibi yanıyordu. Her tarafından alevler fışkırıyordu.”

10.05.2022-14:35 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-15:12)

Söz konusu talihsiz olay Edirne’de meydana geldi. 62 yaşında olan Seher Gezgin, piknik tüpünde yumurta yaparken bir anda kendini yaktı. 

Yumurta pişirirken ölüyordu

İşten çıktıktan sonra eve gelen Seher Gezgin’in oğlu Çağrı Gezgin, talihsiz kadını alevler içinde görünce önce elleriyle alevi söndürmeye çalıştı, başarılı olamayınca battaniyenin de yardımıyla alevleri söndürdü. 

Edirne'de korkunç olay: Yumurta pişireyim derken yanarak can veriyordu!

Yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen yetkililer, yaralı kadını tedavi etmek adına hastaneye kaldırdı. Olay yeri inceleme polisleri de, evde bazı incelemelerde bulundu. Kadının oğlu Çağrı Gezgin, ifadesi alınmak amacıyla karakola götürüldü.

Her tarafından alevler fışkırıyordu

Eve geldiği sırada annesinin alevler içinde olduğunu söyleyen Çağrı Gezgin, "Alevleri elimle söndürmeye çalıştım ama söndüremedim. Ardından battaniye ile söndürmeye çalıştım. Motosiklette alevli bir iskelet görseli var onun gibi yanıyordu. Her tarafından alevler fışkırıyordu. Bildiğim kadarıyla yemek yapıyordu, çünkü tüp vardı." şeklinde konuştu.

Tarık Bulduk
tarikbuldk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal