19.01.2021-17:06 (Son Güncelleme:30.11.-0001-00:00)


1

Atv'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sevenlerini yıkan haber geldi. Dizinin Hayriye Ana'sı Sabina Toziya'nın beyninde tümür çıktı.



2

EDHO dizisinin Hayriye Ana'sı olarak bilinen Sabina Toziya'nın beyninde tümör çıktığı öğrenildi. Ameliyat edilen usta oyuncunun durumu nasıl, EDHO'ya veda edecek mi ? İşte tüm detaylar...



3

tv100'den Birsen Altuntaş'ın yaptığı habere göre; ATV ekranlarının reyting rekorları kıran yapımı olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yılbaşı tatilinin ardından 6. sezonu ile ekran macerasına devam edeceği açıklanmıştı. Set ekibi ve oyuncular büyük hazırlığın içinde sezona hazırlanırken başrol oyuncusundan kötü haber geldi.



4

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hayriye anası Sabina Toziya'nın beyninde tümör tespit edildiği açıklandı. 72 yaşındaki oyuncunun ameliyatının Makedonya Sağlık Bakanlığı'nca yapıldığı açılandı.



5

Dizinin 72 yaşındaki Hayriye anası Sabina Toziya yılbaşı molasında ülkesi Makedonya'ya gitmişti. Toziya tam dönüş hazırlığı yaptığı sırada bayıldı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Doktorlar usta oyuncunun beyninde bir tümör tespit etti ve Sabina Toziya'yı hemen ameliyata aldı.



6

10 saat süren ameliyattan sonra tümör tamamen temizlendi. Dört gün yoğun bakımda kalan oyuncu daha sonra normal servise çıkarıldı, Sabina Toziya'nın bugün evine götürüleceği öğrenildi. Doktorlarının "Sabina güçlü bir kadın, başkası olsa masada kalırdı o yaşta" dedikleri konuşuluyor.Sol tarafına felç inen sanatçının zamanla fizik tedavi ile bu sorundan kurtulacağı öğrenildi. Öte yandan Toziya'nın dizide rol icabı öldürüleceği ve devam etmeyeceği açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR