27.09.2020-10:44 (Son Güncelleme:19.04.2024-15:43)


1

Kuruçuşme’de objektiflere yansıyan Ece Sükan, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Görüşmeye devam ettiği eski sevgilisi Uğur Güven hakkında da konuşan Sükan, ‘Medeniyet bu işte arkadaşlar. Sonuçta bir kişiyi insan olarak sevdiğinizde, onun kötülüğünü hiçbir zaman istemezsiniz’ dedi.



2

Kuruçuşme’de market alışverişi yaparken görüntülenen Ece Sükan, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sosyal sorumluluk projesiyle uğraştığını belirten oyuncu, şöyle konuştu:



3

‘Burs ile uğraşıyordum, 1,2 kişiye Türkiye’den burs imkanı sağladık. Paris’ten bir okulla birlikte. Pandemi sürecinde o süreç başladı. Onun çalışmalarıyla uğraştım, pandeminin sonu gibi yaz başı gibi. Şimdi onu sonuçlandırdık. İki kişiye yurt dışında Paris’te okuma şansı sağladık. O yeni bitti. Şimdi de önümüzdeki işlere projelere bakacağız’



4

Ayrıldıktan sonra sık sık eski sevgilisi Uğur Güven’le görüntülenen Sükan, konuyla ilgili ise şunları söyledi: ‘İşte güzel bir şey. Medeniyet bu işte arkadaşlar. Sonuçta bir kişiyi insan olarak sevdiğinizde, onun kötülüğünü hiçbir zaman istemezsiniz.



5

Bazen sevdiğiniz ya da sevmediğiniz için ilişki bitmiyordur. Daha doğrusu sevmediğiniz için ilişki bitiyor değildir. Sadece yollar ayrılıyordur. Bunlar çok normal şeyler.



6

İnsanlar ilk böyle gençlik yaşlarında bunları anlayamıyor ama sonra herkes anlıyor bence. Her türlü ilişkinin de dinamiği farklı oluyor. Öylesi var, böylesi var. Şimdilik böyle arkadaşız, birbirimizi hala çok seviyor ve sayıyoruz. Bu çok önemli’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr