30.08.2022-09:44 (Son Güncelleme:30.08.2022-11:01)


1

Ece Seçkin kimdir?

Ece Seçkin kimdir?

12 Eylül 1991 tarihinde İstanbul’da ailesinin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiş olan Ece Seçkin Müzik hayatına henüz daha 3 yaşında iken piyano öğretmeni olan annesi ile birlikte başladı. Son olarak verdiğ icesur pozlar nefes kesti.



2

Kariyeri

Kariyeri

Yalnızca piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını devam ettirirken, 1998 senesinde girmiş olduğu konservatuvar sınavı içerisinde, piyano bölümünü birincilikle kazandı. Son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ağızları açık bıraktı.



3

Olay yaratan pozlar!

Olay yaratan pozlar!

Ece Seçkin, Güzelim şarkısının klibiyle olay yaratmya devam ediyor. Klibindeki cesur pozları dikkat çekmişti. Son olarak tatilde mavi tanga bikinisiyle verdiği pozlar sosyal medyayı salladı. Bir takipçisi "Kalça illa ki fotoda açık şekilde olacak şart gibi bir şey oldu bu bazı kızlarda" yorumunda bulundu. Ünlü şarkıcının fotoğrafının altında kullanıcılar birbirine girdi.



4

Lise yılları içerisinde kendi kurmuş olduğu müzik grubunun solistliğini yapmaya başladı. Okul dönemlerinde katılmış olduğu çeşitli müzik yarışmalarında da dereceler alan Ece Seçkin, 2006 senesinde Levent Arslan isminden özel şan dersleri aldı. Son yaptığı tangalı paylaşımla sosyal medyadan büyük tepki çekti.



5

Kalçalarını şeftali emojisiyle sansürledi

Kalçalarını şeftali emojisiyle sansürledi

Instagram hesabını aktif kullanan ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım herkesi şaşkına çevirdi. Tanga ile kamera karşısına geçen Seçkin, spor yaptığı anları şeftali emojisi ile paylaştı. Takipçilerinden güzel şarkıcıya bu kadar da yapılmaz şeklinde yorumlar gelmeye başladı.



6

Ece Seçkin'in boyu kaç?

Ece Seçkin'in boyu kaç?

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla güdnemden düşmeyen Ece Seçkin hakkında, en çok merak edilenlerden biri boyu. Güzelşarkıcı 1,55 boyundadır.



7

Kiminle evli?

Kiminle evli?

Geçtiğimiz senelerde uzun süredir beraber olduğu pilat sevgilisi Çağrı Terlemez ile evlenen Seçkin, magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alıyor.



8

Düetleri

Düetleri

Yıl Şarkı Albüm 2014 "Hoşuna Mı Gidiyor" (ft. Ozan Doğulu) 130 Bpm Moderato 2016 "Hoş Geldin Ayrılığa" (ft. Kolpa) Zamanım Yok



9

"Wet" (ft. Ozan Doğulu & Baby Brown) WET 2017 "O La La" (ft. Sinan Ceceli) Söyle

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr