07.05.2020-10:56 (Son Güncelleme:20.04.2024-17:05)


1

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken ile davalık olmuştu. Ece Erken, Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine sahte hesaplar üzerinden mesaj attığını iddia etmişti. Yaşananlar üzerine Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun Instagram hesabı askıya alındı.



2

Ece Erken, eski sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun Instagram'da açtığı sahte hesaplardan kendisine mesaj attığını öne sürdü.



3

Ece Erken, Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine sahte hesaplardan mesaj attığı iddiası ile soluğu savcılıkta aldı ve dava açtı.



4

BENAN'A UZAKLAŞTIRMA KARARI

BENAN'A UZAKLAŞTIRMA KARARI

Yasal haklarını kullanacağını ifade eden Ece Erken, mahkeme kararı çıkarttırdı ve Benan Mahmutyazıcıoğlu hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.



5

HESABI ASKIYA ALINDI

HESABI ASKIYA ALINDI

Yaşananların ardından Ece Erken ve Benan Mahmutyazıcıoğlu cephesinden yeni bir haber daha gelirken gündeme bomba gibi düştü.



6

Instagram'da 48 binden fazla takipçisi olan Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun hesabı askıya alındı. Hesabın askıya alınmasına Ece Erken'in şikayetinin neden olduğu öne sürüldü.



7

ARAÇLARIN AYNALARINI KIRMIŞTI

ARAÇLARIN AYNALARINI KIRMIŞTI

Ece Erken, geçtiğimiz aylarda Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Benan Yazıcıoğlu'nın yaşadığı evin önüne gidip araçlarının aynalarını kırmıştı.



8

ECE ERKEN HAKKINDA TEDBİR KARARI ALDIRMIŞTI

ECE ERKEN HAKKINDA TEDBİR KARARI ALDIRMIŞTI

Ece Erken'in araçların aynalarını kırdığı anlara ait görüntüleri Instagram hesabından paylaşan Benan Mahmutyazıcıoğlu, mahkemeye başvurarak tedbir kararı aldırmıştı.



9

NE OLMUŞTU?

NE OLMUŞTU?

Ünlü sunucu Ece Erken geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte görüntülenmişti. Evli ve iki çocuk babası olduğu bilinen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ya aşk yaşayan Ece Erken, bir dönem yorumculuk yaptığı programda açıklamalarda bulunmuştu.



10

Erken, 'Ortada ne gizli ne de yasak bir şey yaşıyorum. Kısa bir zaman öncesine kadar sizlerle de paylaştım. İlişkimi çalışma arkadaşlarımdan aileme kadar herkes biliyor. Biz zaten birlikteliğimizi ortada yaşıyoruz' demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr