Ebru Şallı Baba Acısını Çabuk Unuttu! Sosyal Medya Paylaşımları Pes Dedirtti!

Geçtiğimiz gün babası Şükrü Şallı’yı kanserden kaybeden Ebru Şallı, baba acısını çabuk unuttu. Reklam paylaşımları yapan Şallı, takipçileri tarafından topa tutuldu.

12.05.2021-11:53 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-12:55) Ebru Şallı Baba Acısını Çabuk Unuttu! Sosyal Medya Paylaşımları Pes Dedirtti!

On yaşındaki oğlu Pars’ı kanserden kaybeden ünlü sunucu Ebru Şallı, geçtiğimiz gün babası Şükrü Şallı’yı da kanserden yitirmişti. Şallı’nın sosyal medya hesabından babasıyla paylaştığı fotoğrafına ise binlerce destek mesajı ve beğeni yağmıştı. Fakat bu kez ünlü sunucunun paylaşımı sevenlerini kızdırdı. Babasının kaybının ardından Instagram hesabından reklam paylaşımları yapan Ebru Şallı’yı takipçileri topa tuttu.

ŞALLI BABASINI KANSERDEN KAYBETMİŞTİ

Ebru Şallı oğlu Pars’ın kaybının ardında zor günler geçirmişti. Zor günleri geride bıraktığına yönelik konuşmalar yapılırken, bir acı haber daha geldi. Şallı babasını tıpkı oğlu gibi kanserden kaybetti. Babasının ölüm haberini alan Şallı, apar topar Bodrum’a babasının yanına gitti. Cenazesi kaldırılan Şükrü Şallı’ya kızı Ebru Şallı gözyaşları içerisinde veda etti. Ünlü sunucu sonrasında ise Instagram hesabından babası ile olan bir karesini paylaştı. Duygusal bir paylaşımda bulunan Şallı babası ile olan fotoğrafının altına; “Canım babam. Ponçiğim seni en güzel yere aldı biliyorum" diye not düşmüştü. Ebru Şallı’nın acısını paylaşan sanat camiasından isimler ve takipçileri ise ünlü sunucuyu yalnız bırakmamak adına binlerce destek ve taziye mesajları yazmıştı.

EBRU ŞALLI’DAN REKLAM PAYLAŞIMI

Ebru Şallı babası Şükrü Şallı’nın vefatının ardından yalnızca iki gün geçtikten sonra reklam paylaşımı yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden kendi markasına ait şampuan ve jean tanıtımı yapan Şallı, paylaşımlarıyla takipçilerini şaşırttı. Bunun üzerine Ebru Şallı’ya destek mesajlarının yerini linç aldı. Ünlü sunucuya “Biz seninle acını paylaşıyoruz. Sen reklam peşindesin” gibi cümleler kuruldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal