13.06.2019-14:37 (Son Güncelleme:25.07.2022-16:24)


1

Kimdir?

Kimdir?

Ekranların sevilen oyuncusu Ebru Şahin 18 mayıs 1994 doğumludur. Almanya doğumlu olan güzel oyuncu eğitimini de burada tamamlamıştır. 27 yaşında olan Şahin, lisans eğitimini . İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra meslek değiştiren Ebru Şahin, oyunculuk eğitimi almıştır.



2

Nereli

Nereli

Son dönemlerin aranan isimlerinden biri haline gelen Ebru Şahin, Almanya doğumlu olmasına rağmen aslen İstanbulludur. Rol aldığı dizilerde adından sık sık söz ettiren oyuncu, güzelliğiyle de hayranlarını büyülemektedir.



3

Ailesi

Ailesi

Hercai dizisi ile yıldızı parlayan ve ekranların aranan yüzü haline gelen Ebru Şahin’in annesi ile beraber olan fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Oyuncunun güzelliğini annesinden alması dikkatlerden kaçmadı.



4

Kocası ile çektikleri fotoğraf olay oldu!

Kocası ile çektikleri fotoğraf olay oldu!

Şimdilerde balayı yapan çiftin bu fotoğrafı çok konuşuldu. Karısını kucağına alan Cedi Osman için "ideal koca" yorumu yapıldı.



5

Dizileri ve filmleri

Dizileri ve filmleri

2019 – Hercai (Reyyan) (TV Dizisi) 2018 – Yasak Elma (Hira) (TV Dizisi) 2017 – İstanbullu Gelin (Burcu) (TV Dizisi) 2017 – Savaşçı (Didem) (TV Dizisi) 2017 – Babam (Nilüfer) (Sinema Filmi) 2016 – Kan Parası (Sinema Filmi)



6

Destan dizisi

Destan dizisi

Güzel oyuncu Şahin, Destan dizisinde Ay kızı karakterini canlandırmaktadır. Ay kızı, Dağ Hanlığı'nın cesur ve asi savaşçısı. Bir meleğin yüzüne, bir kurdun gücüne sahip.



7

Geçtiğimiz yaz sevgili Cedi Osman'dan evlilik teklifi alan Şahin, evlilik hazılrıkları nasıl gidiyor sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşkına çevirdi.



8

Şahin, "Cedi ile ilk günden beri hiçbir şeyimiz planlı değildi. İki sene önce böyle bir ilişki yaşayacağımı söyleseler 'Aynı şehirde bile biriyle böyle bir duygu yaşayamam' derdim. Ama bu bana hayatın hiç anlamadığım bir yanını gösterdi. Mesafelerin zorlayıcı olsa da aranızdaki bağı daha güçlü ve daha gerçek kılabileceğini öğrendim."



9

Ayrıca ünlü oyuncu, "Düğün aniden de olabilir, uzak bir tarihte de. Plan program yapmadık" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr