31.03.2020-11:17 (Son Güncelleme:23.04.2024-11:52)


1

Ünlüler coronavirüs nedeniyle dışarı çıkamadığı için sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlara ağırlık verdi. Bir şarkı eşliğinde oynadığı anları paylaşan ve ardından karantinanın bitmesinden sonran 'Her güne bir sevgili' açıklaması ile gündem gelen Ebru Polat'a Seda Akgül, 'Şişme kadın' yorumunda bulununca tartışmanın fitilini ateşledi.



2

Coronavirüs nedeniyle herkes evine kapanırken karantinada olduğumuz şu günlerde ünlü isimler sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak eğlenceli paylaşımlara imzasını atmaya devam ediyor.



3

Attığı her adım olay olan Ebru Polat, geçtiğimiz gün eteğini sıyırıp dans ettiği anları takipçileri ile paylaşmış sosyal medyada büyük ses getirmişti.



4

Ebru Polat, daha sonra sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda söyldiği 'Meğer özel hayat çok önemli bir şeymiş. Bir çıkayım şu karantinadan her güne bir sevgili koyacağım.



5

Cuma, cumartesi, pazar konserlerde olacağım, geri kalan her güne bir sevgili koyacağım. Yıllardır sevgilimin olmamasını, sadece işle uğraşmamın acısını çıkarmış olacağım bence.' sözleri ile olay yaratmıştı.



6

Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Seda Akgül, Ebru Polat'ın paylaşımlarını gereksiz bulduğunu ifade ederken canlı yayında 'Şişme kadın' diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.



7

Ebru Polat, canlı yayında Seda Akgül'ün kendisi hakkında söylediklerine Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı bir video ile büyük tepki gösterdi.



8

Ebru Polat, Seda Akgül'e eski partneri Hakan Ural üzerinden açıkça göndermede bulunarak 'Seda... Kimsin bilmiyorum. Bana bak! Bir tarafındaki kılların ağarmış. Şu kızlara olan düşmanlığını bitir artık tamam mı bacım?



9

Hiç sevenin yok. Millete laf atıyorsun. Adamın canını sıkma kes l.n sesini. Pis!' ifadelerini kullanarak tartışmayı başka bir boyuta taşıdı.



10

Seda Akgül'den Cevap Geldi

Seda Akgül'den Cevap Geldi

Ebru Polat'ın açıklamasının ardından Seda Akgül, canlı yayında 'Televizyonda verecektik ama bana verdiği cevap küfürlü müfürlü bu nedenle veremedik. Benimde şöyle bir huyum var nokta atışı yaparım. Noktaya atış yaptığın zaman karşındaki onu biliyor' yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr