Ebru Gündeş, Eski Eşi Reza Zarrab'a Göndermede Bulundu!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in ihanete uğradığı gerekçesiyle boşanma davası açtığı Reza Zarrab ile 11 yıllık evliliği resmen bitti. Gündeş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

07.05.2021-10:12 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-16:32)

Reza Zarrab'la evli olduğu dönemde kendisini Hadise'yle aldattığı iddia edilmesinin ardından evliliğini sonlandırma kararı alan Ebru Gündeş, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla kafalarda soru işaretlerinin türemesine neden oldu. Özdemir Asaf'ın bir sözünü alıntılayan Gündeş'in bu paylaşımı kime yaptığı ise hayranları tarafından merak edildi.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımla magazin gündemini resmen sallandırdı. Ünlü sanatçının ima yüklü sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Gündeş'in paylaşımı kısa sürede sevenleri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.



Ünlü şarkıcı geçtiğimiz ay Bodrum Aile Mahkemesi'ne 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a ‘evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı’ gerekçesiyle boşanma davası açtı. Çiftin, boşanma davaları ise önceki gün İstanbul'da görüldü.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Çiftin çekişmeli başlayan davası iddiaya göre ihanet haberlerinin çıkmasından dolayı Reza Zarrab'ın anlaşmalı boşanmayı kabul etmesiyle tek celsede sonuçlandı. İstanbul'da görülen duruşmada mahkeme, çiftin boşanmalarına karar verdi.

KIZINI BABASININ YANINA GÖTÜRDÜ

Çiftin 10 yaşındaki kızı Alara'nın velayeti ise Zarrab'la belirli aralıklarla görüşme gerekçesiyle anne Ebru Gündeş'e verildi. İddiaya göre Ebru Gündeş, bu kararın ardından Alara'yı ABD'nin New York kentinde yaşayan Zarrab'ın yanına götürdü.

YAN YANA KALMADILAR

Gündeş, boşanma dilekçesinde, New York'a yaptığı son ziyarette kızını Zarrab'ın evine bırakıp bir otelde konakladığını belirtmişti. Sanatçının bu sefer de otelde konaklamayı tercih ettiği konuşulanlar arasında yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal