Ebru Gündeş ve Kaan Yıldırım Arasında Ne Yaşandı?

Hadise ile Kaan Yıldırım aşkı bitti ama yankıları bitmedi. Yıldırım'ın, Ebru Gündeş'le görüştüğü ve bu vesile ile ilişkisini sonlandırdığı öğrenildi.

18.06.2021-14:28 - (Son Güncelleme: 21.06.2021-12:13)

Ebru Gündeş'in boşandığı eşi Reza Zarrab ile adı aşk dedikodularına karışan ünlü şarkıcı Hadise'nin, büyük bir aşk yaşadığı Kaan Yıldırım ile ilişkisi sona erdi. İlişkinin bitmesiyle alakalı skandal bir iddia ortaya atıldı.

Reza Zarrab ile yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen Hadise'nin, Kaan Yıldırım'la yaşadığı büyük aşk sona erdi ama bu, hakkında çıkan dedikoduların bitmesine engel olmadı. Kimileri Hadise'nin yeni şarkısının reklamını yapmak için bu yola başvurduğunu söylese de bu ayrılıkta Yıldırım'ın ailesinin de baskı yaptığı konuşulmuştu.

Önceki gün ise ortaya çıkan bir iddiaya göre bu ilişkinin bitmesinin perde arkasında Ebru Gündeş vardı. İddialara göre Kaan Yıldırım çıkan haberlerin detayları öğrenmek için Ebru Gündeş'i aradı. Gündeş'in tüm detayları Kaan Yıldırım ile paylaşması üzerine Yıldırım, Hadise ile olan birlikteliğini noktaladı. 

KAAN YILDIRIM AÇIKLAMA YAPTI!

Kaan Yıldırım, hakkında çıkan haberler ile ilgili şu ifadeleri kullandı: 'Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum. Benim 3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık.'


HADİSE ŞARKISINI ÇIKARDI!

Yeni şarkısını yayınlayan ünlü şarkıcı Hadise, şarkısı ile iligli açıklamalarda bulunmuştu; 'Hay Hay klibimizin hikayesi; hayatı savaşmakla, mücadele etmekle geçen tüm kadınların hikayesi... Yorulmadan yürüyen, yere düşse bile kendi gücü ile ayağa kalkan sadece kendine yenilen kadınların hikayesi. 1947 yılında hayatına son veren, bu son ile tarihe geçen en güzel intihar olarak bilinen 'Evelyn Francis Mchale'nin hikayesi... Herkes kendi hikayesini yazmaya, acısıyla, mutluluğuyla yaşamaya devam etmekten asla vazgeçmesin...'

KAAN YILDIRIM'IN EŞYALARINI EVİNDEN GÖNDERDİ!

Hadise yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra evinde kalan eşyalarını oyuncuya şoförüyle gönderdi. Güzel şarkıcı eski aşkının tüm izlerini böylelikle hayatından silmiş oldu.

NELER YAŞANDI!

Geçtiğimiz aylarda Hadise’nin adı Reza Zarrab ile yasak aşk dedikodusuna karışmıştı. Ebru Gündeş, ‘ihanet’ iddialarıyla gündeme gelen Reza Zarrab’a boşanma davası açmış ve 29 Mayıs 2021’de resmen yollarını ayırmıştı. 

Hadise hakkında ortaya atılan yasak aşk iddialarının ardından jüri üyeliği yaptığı 'O Ses Türkiye' yarışmasına da veda etmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal