Dünya'nın En Etik Teknoloji Şirketleri!

2007 yılı itibarıyla düzenli olarak dünyanın en etik şirketleri listesi oluşturan Ethisphere, 2021 yılına ait verileri paylaştı. Dünya genelindeki 135 farklı şirketin etiklik kriterlerini karşıladığını açıklayan şirket, etik değerlerin önemsenme durumunun da yükseldiğini söylüyor.

25.02.2021-16:30 - (Son Güncelleme: 25.02.2021-16:30) Dünya'nın En Etik Teknoloji Şirketleri!

İşletmelerin kurumsal etik standartlarını tanımlayan ve bunların ölçümü gerçekleştiren 'Ethisphere' dünyanın en etik şirketleri listesini yayınladı. Yayınlanan listenin zirvesinde yer alan şirketlerden ziyade, sıralamanın bu bölümünde yer almayan şirketler daha fazla düşündürüyor.

Ethisphere, 2007 yılından beri her yıl bu listeyi güncelliyor. O yıldan beri de her yıl 6 yeni şirketin etik değerlerinin yükseldiğini açıklayarak değerlendirmeye alan Ethisphere, 6 farklı şirketi de 15 yıl boyunca ödüllendirdi. 

En Etik Teknoloji Şirketleri 

Dell Technologies 

Hewlett Packard Enterprise 

Hp

Linkedin 

Microsoft 

Westerm Digital

Ethisphere'a göre bu şirketler, güçlü bir değer zinciri oluşturabilmek için kültürel, çevresel ve sosyal uygulamalara önem veriyor, uyum faaliyetlerini de önemsiyor. Ancak az önce de belirtmiş olduğumuz gibi Google, Facebook ve Apple gibi şirketlerin neden bu kadar iyi noktada olmadıkları, gerçekten de merak konusu.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal