17.09.2019-17:16 (Son Güncelleme:16.04.2022-12:02)


1

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix, yarık bir dudakla doğdu. Ameliyattan sonra, üst dudağı ve burnu arasında bir yara izi var. Ancak bu özellik hiçbir zaman Phoenix'in en başarılı hollywood aktörlerinden biri olma yolunda engel olmadı.



2

Natalie Dormer

Natalie Dormer

Natalie Dormer'ın doğum sırasında aldığı yüz sinir felci var. Aktris gülümserken hasar zar zor farkedilir, ancak yüzü rahatken görülür. Bununla birlikte, çoğu izleyici bunu fark etmiyor, çünkü deneyimli makyaj sanatçıları bu kusuru gizliyor.



3

Tina Fey

Tina Fey

Tina Fey 5 yaşındayken saldırıya uğradı. Bir adam yüzünü bıçakla kesti. Tina o zamandan beri yüzünde bir yara iziyle ekranlara çıkıyor.



4

Kylie Jenner

Kylie Jenner

5 yaşındayken Kylie Jenner, kız kardeşi ile saklambaç oynayarak bacağını, çitle metal bir çubukla deldi. Şimdi, sol kalçasında büyük bir yara izi var. Fakat yaranın kaldırılması için ameliyat olmuyor ve kısa elbiseler giymeyi dert etmiyor.



5

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton’un fotoğraflarına farklı açılardan bakarsanız, muhtemelen fotoğraf makinesinin genellikle yüzünün sağ tarafına baktığını göreceksiniz. Tembel göz olarak da bilinen ambliyopiye sahip olduğu için zayıf kasları var. Bu nedenle bir göz diğerinden çok daha küçük görünüyor.



6

Jennifer Garner

Jennifer Garner

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Garner'ın ayak parmakları üst üste binmiş durumda. Güzel oyuncu bu yüzden genelde terlik giymeyi tercih etmiyor.



7

Megan Fox

Megan Fox

Dünyaca ünlü güzelin tırnak yapısı bozuk. Fakat o bunu bir sorun olarak asla görmediğini söylüyor.



8

Vince Vaughn

Vince Vaughn

Vince Vaughn parmaklarıyla ilgili sorun yaşasa da bunu hiç umursamıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR