Dünyaca ünlü dergi Forbes açıkladı! En iyi kruvaziyer limanları belli oldu! O listede Türkiye’de yer aldı

Dünyaca ünlü Forbes dergisi dünyanın en iyi kruvaziyer limanlarını açıkladı. “Dünyanın en güzel 8 kruvaziyer limanı” listesini yayınlayan Forbes listede Türkiye'ye de yer verdi. Galataport İstanbul en iyi kruvaziyer limanları arasında yer aldı.

27.07.2022-15:03 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-15:03) Dünyaca ünlü dergi Forbes açıkladı! En iyi kruvaziyer limanları belli oldu! O listede Türkiye’de yer aldı

Dünyaca ünlü dergi Forbes, en iyi limanları açıkladı. Dergide yer alan  “Dünyanın en güzel 8 kruvaziyer limanı” listesinde Galataport İstanbul da yer aldı. Dünyanın birçok şehrinde yer alan limanlardan en iyi 8 liman belirlendi. 

Galataport İstanbul listede yer aldı 

Forbes dünyanın en iyi limanlarını çıkladığı makale de Galataport İstanbul'a da yer verdi. Yayınlanan makalede Galataport İstanbul Kruvaziyer Terminali’nin bir mühendislik harikası olduğu vurgulandı.  Galataport İstanbul'un dünyanın dört bir yanında bulunan terminalleri ilham olduğunun altını çizdi. İstanbul'un 1.2 kilometre uzunluğundaki sahil şeridi, restoranları, mağazaları makalede övülürken şehrin sokakları ve semtin devamı niteliğindeki doğal bir mahalle olduğuna da vurgu yapıldı. 

Galataport İstanbul Kruvaziyer

Forbes tarafından yayınlanan makalede Galataport İstanbul için şu ifadelere yer verildi: 

“Geliştiriciler, mühendislik harikası olan ve hemen hemen her tür inşaatı bünyesinde barındıran cüretkar yeni bir yaklaşım üzerine bahse girdiklerinden, Türkiye’nin devasa yeni yolcu terminali de dünyanın dört bir yanındaki diğerlerine ilham vermeye hazırlanıyor: Her şeyi yer altına sakladılar. İç mekanda, popüler yerel firma Autoban’ın tasarımı, İstanbul’un ünlü yer altı sarnıçlarına gönderme yapıyor ve yeraltında olduğunuzu unutturan dikkat çekici bir aydınlatma tasarımına sahip.”

Listede yer alan diğer limanlar şu şekildedir:

Porto 

Singapur

Malta 

Katar

Yokohama

Atina

When hover


Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal