İsrail Askerinden Bir Skandal Daha!

Kudüs direnişinin sembolü 15 yaşındaki Fevzi Cuneydi, geçen çarşamba günü havaalanında İsrail askerleri tarafından önceki Türkiye’ye gelişinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelmesinden dolayı gözaltına alındı.

06.03.2018-10:07 - (Son Güncelleme: 06.03.2018-16:35) İsrail Askerinden Bir Skandal Daha!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kudüs direnişinin sembolü olarak belirttiği 15 yaşındaki Fevzi Cuneydi, geçen çarşamba günü havaalanında İsrail askerleri tarafından önceki Türkiye’ye gelişinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelmesinden dolayı gözaltına alındı.

Babası Muhammed'in sağlık problemleri sebebi ile Türkiye'ye gelmek için uçağa binmek üzere iken gözaltına alınan ve aynı gün serbest kalan Fevzi'nin mahkemeye kadar yurtdışına çıkması yasaklandı.

Fevzi ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti tanımasından sonra Filistin'de başlayan Kudüs direnişinde, 'İsrail askerlerine taş attığı' öne sürülerek gözaltına alınmıştı. Ailesinin geçimini üstlenerek okulu bırakan Fevzi, Türkiye'nin 3 bin dolarlık kefaletini karşılamasıyla 19 Aralık'ta serbest kalmıştı. İsrail askerleri tarafından omzu kırılan Fevzi çalışamayacak hale gelmişti.

Fevzi Cuneydi, askerlerin kendisine gözaltıda kaldığı zaman boyunca kötü davrandıklarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ne konuştuğuna dair devamlı sorular sorduklarını, kendisini darp ettiklerini ve Mayıs ayında görülmesi beklenen mahkemesinin sürekli ertelenerek yurtdışına çıkışının tamamen yasaklanacağını kendisine söylendiğini ifade etti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal