Yunanistan'ın Altı Boş Özgüveni!

Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı George Katrougalos, Türkiye'nin Ege'de sıcak çatışmaya giremeyeceğini belirterek, Yunanlıların akıl tutulması yaşadığını gösterdi.

04.04.2018-10:46 - (Son Güncelleme: 04.04.2018-10:31) Yunanistan'ın Altı Boş Özgüveni!

Devlet televizyonu ERT'ye konuk olan Katrougalos akıl tutulması yaşayarak açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin sözlü bağırışları zayıflığının belirtisidir diyerek, Ülkemizin diplomatik bir izolasyon yaşadığını, bu durumun da Yunanistan diplomasisinin zaferi olduğunu şeklinde saçma sapan ifadelerde bulundu.

GÜVEN DEPOLAMAYA ÇALIŞTI

Ankara’nın Ege'de Yunanistan’la sıcak temasa girmek istemeyeceğini belirten bakan yardımcısı, "Çünkü Ankara bu savaşı kazanamayacağını biliyor. Her türlü duruma hazırlıklı olmalıyız ve ülkemizin caydırıcı savunma gücüne güven duymalıyız." şeklinde konuşarak, güven duymayan halkına güven depolamaya çalıştı.

Yunan bakan yardımcısı, Ankara’nın gerilimi tırmandırmaya yönelik adımlarının Yunanistan'ın uluslararası alanda elini güçlendirdiğini belirterek buna Avrupa Konseyi'nin Türkiye'yi ikaz etmesini örnek gösterdi.

Aynı programda konuşan ve Yunanistan'daki seçim anketlerde birinci çıkan Yeni Demokrasi Partisi lideri George Koumoutsakos ise iki ülke arasında birikmiş bir gerilimin olduğunu ve bunun sıcak bir temasa dönüşmesinin ihtimal dışı olmadığını belirtti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal