Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis: Türkiye ile Aramızda Bir Tehlikeli Bir Kaza Olabilir

Türkiye'nin Ege ve Akdeniz'de yaptığı tatbikatlar Yunanistan'ı korkutmuşa benziyor. NATO Parlamenter Asamblesi'nde konuşan Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis, Türkiye ile aralarında "tehlikeli bir kaza" olabileceğini söyledi.

05.03.2019-08:49 - (Son Güncelleme: 05.03.2019-08:39) Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis: Türkiye ile Aramızda Bir Tehlikeli Bir Kaza Olabilir

Türkiye, Ege ve Akdeniz'de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücünü dosta düşmana kanıtlamayı sürdürüyor. Yerli ve milli gemiler ve silahlarla gerçekleştirilen Mavi Vatan 2019 Tatbikatı komşu Yunanistan'da büyük rahatsızlık uyandırdı.

"TEHLİKELİ BİR KAZA"

Yunanistan Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis, Türkiye ile aralarında 'tehlikeli bir kaza' olabileceğini söyledi.

"GERGİNLİK YAŞANABİLİR"

Başkent Atina'da bir araya gelen NATO Parlamenter Asamblesi'nde açıklamalar yapan bakan, Türkiye'nin Ege Denizi'ndeki ihlallerinin önemli bir boyuta vardığını söyleyerek, bunun ileride gerginliğe neden olabileceğini söyledi.

Apostolakis konuşmasında, "Ulusal hava ve deniz sahalarımıza gerçekleştirilen ihlallerin maalesef çok yüksek düzeylere ulaştığı Ege bölgesindeki provokasyonlara karşı her daim temkinli yanıtlar veriyoruz." dedi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal