Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Şüpheli Paket Üzerinde Tahliye Edildi

Atina merkezindeki Yunanistan Dışişleri Bakanlığı postayla gelen şüpheli bir paketin üzerine Cuma günü tahliye edildi.

26.10.2018-16:52 - (Son Güncelleme: 26.10.2018-16:49) Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Şüpheli Paket Üzerinde Tahliye Edildi

Atina merkezindeki Yunanistan Dışişleri Bakanlığı postayla gelen şüpheli bir paketin üzerine Cuma günü tahliye edildi. Yunanistan Dışişleri Bakanlığı temsilcisi Alexandros Gennimatas verdiği demeçte, “Korkunç bir şey olmadı. Güvenlik kontrolü sırasında şüpheli görünen bir paket vardı.  Dışişleri Bakanlığı'nda sıkı bir şekilde gözlemlenen güvenlik talimatlarına uygun olarak, bina boşaltıldı.’’ dedi. Yetkili, bölgeye polis ve bomba imha teknisyenlerini çağırdı. Şu anda olayla ilgili daha fazla bilgi bulunmamakta. Dışişleri Bakanlığı, Atina'nın merkezinde, Yunan parlamentosuna yakın bir komplekste yer almakta.

Tahliye, bu hafta başlarında önde gelen ABD'li politikacılara, aktivistlere ve medyaya gönderilen en az on muhtemel zararlı patlayıcı aygıt hakkında raporlar arasında geldi. Şüpheli paketler tarafından tehdit edilenler arasında, eski ABD Başkanı Barack Obama ve eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, aktör Robert De Niro ve CNN merkez ofisi vardı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal