Yunan Gazetelerinden Yangınla İlgili Çok Konuşulacak İddia

Yunan gazeteleri Atina civarında çıkan yangın ile alakalı çok konuşulacak iddiaları ortaya attılar. İddia edilene göre yangını Türkiye'yi suçlamak için ABD çıkarmış.

31.07.2018-11:34 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-11:45)

Yunanistan'da, başkent Atina civarında çıkan 91 kişinin yaşamını yitirdiği, 25 kişinin kaybolduğu orman yangınının "Türkiye'yi suçlamak için ABD tarafından çıkarılmış olabileceği" öne sürüldü.

"KUNDAKLAYICILAR ERDOĞAN İLE PUTİN"

Atina'da çıkan Eleftheri Ora gazetesi, manşetten verdiği "Çipras bütün Yunanistan'ı yakmaya hazır-Kundaklayıcılar Erdoğan ile Putin" başlıklı haberinde, hükümete yakın kimi kesimlerin "Türk ajanların, Rus teknolojisini kullanarak 8 Türk askerin gizlendiği Mati bölgesini ateşe verdiği doğrultusunda senaryolar yaydığını" yazdı.

"BELKİ DE AMERİKALILAR DÜZENLEDİ"

Gazetenin "Rafina yangınında Türk parmağıyla alakalı komplo teorileri" başlıklı diğer bir haberinde de ABD ve NATO'nun, Türkiye'nin ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya'ya "yaklaşımı" sebebiyle "büyük problem yaşadığı" söylenerek, "Bütün bu toplu katliamı, Türkiye'yi, 'dost' Rusya'dan ödünç alınan teknolojiyle kundaklayıcı olarak suçlamak için belki de Amerikalılar yaptı." sözlerine yer verildi.

"ATTİKA'YI YABANCI AJANLAR ATEŞE VERDİ"

Kontra News gazetesi de "Attika'yı yabancı ajanlar yaktı ve insanları diri diri yaktılar" başlıklı haberinde, yangının arkasında Yunanistan'ı istikrarsızlaştırmak için örgütlü bir plan olduğunu iddia ederek, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın da Bakanlar Kurulu'nda gerçekleştirdiği konuşmasında bunu ima etttiğini kaleme aldı.

"YANGIN, ABD ENERJİ SİLAHLARIYLA ÇIKARILDI"

Attikanea internet sayfasında olan bir makalede ise yangını, ABD'nin, NASA'nın lazer uyduları aracılığıyla MASERS ışınları kullanarak çıkardığı öne sürülürken, Megas Filippos adlı internet sitesi de yangın alanındaki otomobillerin camlarının erimiş olduğuna işaret ederek, yangının "ABD'nin sahip olduğu güdümlü DEW tipi enerji silahlarıyla çıkarıldığını" iddia etti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal