Yunan Basını Esad'ın Türkiye Talimatını Yazdı: Dümdüz Edin

Türkiye Suriye'ye operasyona hazırlanırken, Yunan basını da boş durmayarak Esad'ı destekler nitelikte yayınlarına başladı. Yunanlar, "ESAD'ın talimatı: Onları dümdüz edin" diye haber yaptılar.

24.12.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 24.12.2018-17:24) Yunan Basını Esad'ın Türkiye Talimatını Yazdı: Dümdüz Edin

Türkiye terörle haklı mücadelesini, kararlı bir biçimde sürdürmeye devam ediyor. Bu aşamada Fırat'ın doğusunda hiçbir terör yuvasının olmasına göz yummayan TSK, Münbiç'e askeri operasyon gerçekleştirme hazırlığı yapıyor.

Günden güne yükselen operasyon olasılığına karşılık, uluslararası medya da YPG'yi korumak için Esad'ı gazlamaya çabalıyor. Bunların başında da Yunanistan geliyor.

"ESAD'IN EMRİ: DÜMDÜZ EDİN"

Özellikle agresif ve savaşçıl mesajlar yollayarak Türkiye'ye karşı işgalci eylemlerde bulunan Yunanistan, YPG'ye Esad üstünden mesaj gönderiyor.

Özellikle TSK'nın operasyon olasılığı aşamasında"gözdağı" içeren manşetler kaleme alan Yunanistan, Esad rejiminin Suriye'de YPG'nin yanında yer alacağını yazdı. "Suriye güçleri savaş durumunda, Türkiye çok fazla tabut için hazrılık yapıyor, ESAD'ın talimatı: Onları dümdüz edin.'' diyen Yunan gazetesi, Esad'ın işe yaramaz ordularıyla YPG'yi koruyacağını öne sürüyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal