Yılanla Gösteri Yapıyordu Sonu Kötü Oldu!

Endonezya'da elinde tuttuğu yılanla çevredekileri korkutmaya çalışan kişi, yılanın yüzüne atılması ile neye uğradığını şaşırdı.

31.10.2018-22:50 - (Son Güncelleme: 31.10.2018-22:55)
Endonezya'da elinde tuttuğu yılanla çevresindekileri korkutmaya çalışan adama yılan hücum etti. Adamın yardımına korkuttuğu kişiler koştu.
ZAMAN İLERLEDİKÇE OLAYI ABARTTI
Elindeki yılanla çevredekileri korkutuyordu. Yılan aniden yüzüne doğru hareketlendi. Görüntülerin adresi Endonezya. Elindeki yılanla gösteri yapmak isteyen adam zaman ilerledikçe işin dozunu kaçırmaya başladı.
KAFASINDAN TUTARAK ÖPMEK İSTEDİ
Koluna sarılı yılanı kafasından sıkıca tutarak çevredekilerin üzerine doğru yürüdü. Aynı zamanda kolunu sağa sola savurarak tehlike dolu hareketlerine devam etti. Daha sonra yılanı kendisine doğru tutarak onu kafasından öpmek istedi. Ancak sağa sola savrulan ve başı fazla sıkışan yılan asileşti.Genç adamın boşluğundan faydalanan yılan aniden adamın suratına hücum etti. Adam ilk olarak çığlık attı, daha sonra da yılandan kendi çabasıyla kurtulmaya çalıştı. Fakat başaramadı. Daha sonra adamın yardımına ilk başta korkuttuğu kişiler koştu. Birçok kişinin de yardımıyla adam yılandan kurtulmayı başardı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal