Yeni Zelanda Teröristi, Saldırıdan Önce Manifestoyu Başbakanlığa da Göndermiş

Yeni Zelanda'da 49 Müslümanı öldüren terörist Brenton Tarrant'ın, saldırıdan 10 dakika önce saldırı ile alakalı manifestoyu Başbakanlık dahil olmak üzere 70 kişiye mail attığı ortaya çıktı.

16.03.2019-13:14 - (Son Güncelleme: 02.04.2020-18:24) Yeni Zelanda Teröristi, Saldırıdan Önce Manifestoyu Başbakanlığa da Göndermiş

NZ Herald Gazetesi, Yeni Zelanda'da 49 Müslüman'ın öldürüldüğü olayın faili olan saldırganın, 'öfke ve intikam' dolu sözlerin olduğu manifestoyu, saldırıdan önce Başbakanlık ofisi dahil 70 kişiye mail attığını yazdı.

SALDIRIDAN ÖNCE ARALARINDA POLİTİKACILARIN DA OLDUĞU 70 KİŞİYE MAİL ATMIŞ

NZ Herald Gazetesi, saldırganın saldırıdan en az 10 dakika evvel Başbakanlık ofisi başta olmak üzere içlerinde politikacılar ve yerel basın mensuplarının da yer aldığı 70 kişiye, manifestosunu mail attığını yazdı. Gazete, bu manifestonun kendilerine gönderilmediğinin de altını çizdi.

NORVEÇLİ KATİL DE 1000'DEN FAZLA KİŞİYE E-POSTA GÖNDERMİŞ

Norveç'te yaptığı çifte saldırıyla 76 kişinin ölümüne sebep olan Anders Behring Breivik de katliamdan yaklaşık 1 buçuk saat evvel içlerinde Norveçli bir milletvekilinin de olduğu 1000'den fazla kişiye elektronik posta gönderdiği meydana çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal