Yeni Zelanda Başbakanı'ndan Turizmi Canlandırmak İçin Haftada 4 Gün Çalışma Önerisi

Yeni Zelanda Başbakanı Ardern, turizmi canlandırmak için haftada dört gün çalışma sisteminin değerlendirilmesi teklifini yaptı.

21.05.2020-14:36 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-14:26) Yeni Zelanda Başbakanı'ndan Turizmi Canlandırmak İçin Haftada 4 Gün Çalışma Önerisi

Yeni Zelanda Başbakanı Ardern, turizmi canlandırmak için haftada dört gün çalışma sisteminin değerlendirilmesi teklifini yaptı.

Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, turizmi canlandırmak için haftada 4 gün çalışma sisteminin değerlendirilmesi önerisinde bulundu.

Ardern, Facebook Live uygulamasında paylaştığı videolu paylaşımda, Yeni Zelanda'da coronavirüs pandemisi sebebiyle uygulanan ve geçtiğimiz hafta gevşetilen sokağa çıkma yasağı esnasında insanların evden çalışma ve esneklik hususunda oldukça şey öğrendiğini dile getirdi.

Sınır kapıları kapalı olan Yeni Zelanda'da turizm kazançlarının % 60'lık kısmının iç turizmden sağlandığını anımsatan Ardern, daha esnek çalışma düzeninin, vatandaşların ülkelerinde daha çok seyahat etmelerine olanak tanıyabileceğini belirtti.

Yeni Zelanda Başbakanı, bütün ülkede turizme destek olacağından işverenleri, haftada dört gün çalışmayı değerlendirmeleri hususunda teşvik edeceğini belirtti.

Yeni Zelanda'da turizmin, ekonomideki yeri neredeyse % 10.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal