Yemeklere Kıyma Olarak İnsan Eti Koymuşlar!

Tayland'da vejetaryen yemekleri ile ünlü bir restoranda korkunç bir olay yaşandı. İnsanların yemeklerde gördüğü eti şikayet etmesi ardından yapılan incelemede yemeklerde kullanılan etin insan eti olduğu meydana çıktı.

01.11.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-14:52)

Turizm cenneti Tayland'ın başkenti Bangkok'ta kan donduran bir olay meydana geldi... Sebze ağırlık yemekleriyle tanınan bir restoranda bazı müşterilerin yemeğin içinde et görerek resmi kurumlarla iletişime geçmesi korkunç bir gerçeği meydana çıkardı.

Gerçekleştirilen incelemeler neticesinde lokanta sahibinin bir müşteriyle kavga ederek öldürdüğü ve ardından yaptığı yemeğin içine kıyma şeklinde ilave ederek hem ortadan kaldırmaya hem de para kazanmaya uğraştığı bildirildi.

NOODLE'IN İÇİNE KIYMA OLARAK EKLEMİŞLER

Son yıllarda Türkiye'den de çok fazla turisti konuk eden Tayland'ın başkenti Bangkok'ta akıllara durgunluk veren bir olay bütünüyle tesadüf eseri meydana çıktı. Şehrin popüler yerlerinden birinde vejetaryen mutfağından yemeklerle tanınan bir restorana gidenler, kendilerine servis edilen noodle'ın içinde kıyma olduğunu gördü. Durumu yerel kurumlara ileten ve şikayet eden müşteriler tepki gösterirken görevliler bir soruşturma açtı.

MEKANIN SAHİBİYLE KAVGA EDEN MÜŞTERİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Soruşturma esnasında yemeklere konan eti araştıran uzmanlar, müşterilere verilen yemeğin ne tavuk ne de dana eti olduğunu açıkladı... Lokantada servis edilen yemek bir insana aitti! Araştırmayı derinleştiren görevliler lokantanın arka kısmındaki lağım çukurunda 61 yaşındaki bir erkeğe ait ceset buldu. Soruşturma sürerken, 61 yaşındaki adamın lokantanın müdavimlerinden Prasit Inpathom olduğu tespit edildi. En son 21 Ekim'de lokantada görülen Prasit'in, lokantanın sahibiyle kavga ettiği meydana çıktı. Uzmanlar adamın vücudunda darp izi ve çok sayıda bıçak darbesi olduğunu duyurdu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal