Venezuela Maduro: Kesilmesi Gereken Kafaları Keseceğiz

Darbecilere karşı sert bir duruş sergileyen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, "Bize saygı duymayı öğrenmeleri için birilerinin kafasının kesilmesi gerekiyorsa keseceğiz" ifadesinde bulundu.

03.05.2019-15:53 - (Son Güncelleme: 03.05.2019-15:45)

Maduro, gençlerle bir araya geldiği Büyük Gençlik Misyonu etkinliğinde oldukça sert bir konuşma yaptı.

Maduro, "İnsanları dinlemek istemeyen birçok kamu görevlisi var. Sağırlık yaşıyorlar. Yalnızca sağır değil aynı zamanda çılgınlar. İnsanlarımıza saygı duymayı öğrenmeleri için kesmemiz gereken kişilerin kafasını keseceğiz" sözlerini aktardı .

Darbe girişiminde bulunanların silahlı kuvvetlerle başa çıkamayacağını belirten Maduro, "Unutmayın, bir yandan onlara karşı direneceğiz, diğer yandan da gelişeceğiz, çalışacağız ve üreteceğiz" dedi.

Maduro, ayrıca "Gringo imparatorluğunun yaptırımlarıyla karşı karşıyayız" dedi ve "Yeni bir vatan inşa etmeliyiz, iyi bir ülke, değiştirilmesi gereken birçok şey var" ifadesinde bulundu.

'GENÇLER BU ÜLKENİN GÜÇLÜ İNŞASIDIR'

Etkinliğe ait bir videoyu sosyal medya hesabında kamuoyuyla paylaşan Maduro'nun sahnede şarkı söyleyen bir gence dans ederek eşlik ettiği görülüyor. Maduro bu videoyu "Ülkemizdeki gençlerle olağanüstü bir buluşma düzenledik. Onunların kuvveti ve sevinci, zorluklarla karşılaşan Venezuela'nın güçlü inşasıdır" mesajıyla paylaştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal