Venezuela Lideri Maduro Nusret'e Gitti, Venezuela Karıştı

Çin ziyareti dönüşü İstanbul'a uğrayan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Nusret'te yemek yedi. Bu görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından ekonomik krizde olan Venezuela'da Maduro'ya karşı ayaklanma oldu.

18.09.2018-09:45 - (Son Güncelleme: 18.09.2018-09:36) Venezuela Lideri Maduro Nusret'e Gitti, Venezuela Karıştı

Çin'e gerçekleştirdiği resmi ziyaretin sonrasında İstanbul'a gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, eşi Cilia ile beraber iki saatliğine İstanbul'a gelerek, sosyal medya paylaşımlarıyla da dünya genelinde üne kavuşan Nusret Gökçe'nin sahibi olduğu restoranda yemek yedi. Devlet başkanının ülkesinde ekonomik kriz varken lüks restoranda yemek yemesi halkını sinirlendirdi.

NUSRET ÖZEL SERVİS YAPTI

Dünyaca ünlü kişilerle fotoğraflar ve videolar çeken Gökçe, Maduro ile çektiği videoları sosyal medya sayfalarından paylaştı. Videolardan birinde Gökçe, Maduro ve eşine yemek servis ederken, bir diğer videoda Maduro, üstünde isminin yazılı olduğu bir kutudan aldığı puroyu içiyor. Maduro, Venezuela devlet televizyonuna yaptığı açıklama ile yemek yediğini kabul ederken, "Nusret, kendisi yanımıza geldi. Sohbet ettik ve hoş vakit geçirdik. Kendisi bana birkaç defa Venezuela'yı çok sevdiğini ifade etti" dedi.

"VENEZUELALILAR AÇLIKTAN ÖLÜRKEN, ÇALDIĞI PARALARLA SEFA SÜRÜYOR"

Venezuela Kongresi'nin eski başkanı muhalif lideri Julio Borges, Twitter hesabından, "Venezuelalılar acı içindeyken ve açlıktan ölürken, Nicolas Maduro ve Cilia, Venezuela halkından aldıkları paralarla dünyanın en pahalı restoranlarından birinde keyif yapıyor" ifadelerini kullandı.

NUSRET VİDEOYU SİLDİ

Gelen tepkiler ardından videoyu kaldıran Nusret Gökçe de sosyal medya kullanıcılarının tepkisine maruz kalarak, "Videoyu silebilirsin fakat bu görüntüleri Venezuela halkının kalbinden silemeyeceksin" biçiminde eleştiriler aldı. Venezuela, ciddi bir ekonomik krizin içinde. Kriz sebebiyle 2 milyon kişi ülkeden göçmek mecburiyetinde kalırken, özellikle gıda bulmakta, sağlık hizmeti almakta güçlük çekiyorlar. Hükümet karşıtı protestolarda gıda kıtlığı sebebiyle Maduro suçlanıyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal