Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan Trump'a Ağır Hakaret!

ABD'nin kendisinin ele geçirilmesi için bilgi verilmesi karşılığında 15 milyon dolar paha biçmesine sert çıkışlarda bulunan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Trump'ı küçümseyici sözler söyledi.

27.03.2020-08:37 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-08:23) Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan Trump'a Ağır Hakaret!

ABD'nin kendisinin ele geçirilmesi için bilgi verilmesi karşılığında 15 milyon dolar paha biçmesine sert çıkışlarda bulunan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Trump hükümetini küçümseyici sözler söyledi.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, yakalanması veya tutuklanması için ABD'nin 15 milyon dolar ödül koymasına ilişkin, "Donald Trump hükümeti, aşırı derecede bağnaz, bayağı, sefil bir hareketle bir dizi sahte suçlama başlattı." sözlerini dile getirdi.

Nicolas Maduro, "Donald Trump hükümeti, aşırı derecede bağnaz, bayağı, sefil bir hareketle bir dizi sahte suçlama başlattı. Tıpkı 19. yüzyılın ırkçı kovboyları gibi savaşmaya hazır olan devrimcilerin başına ödül koyuyorlar. Sen sefil birisin Donald Trump. O sadece ırkçı ve üstünlük yanlısı davranmıyor, uluslararası ilişkileri bir zorba gibi yönetiyor." dedi.

ALCALA BAŞARISIZ OLDUĞU İÇİN ÖDÜL KOYULDU

Maduro, silahlı eylem yapılması amacıyla Venezuela'ya silah sevkettiğini belirten eski Tümgeneral Cliver Alcala'nın başarısız olmasından ötürü ABD tarafından ele geçirilmeyi amaçlandığını, bu yüzden ödül konulduğunu kaydetti.

Eski Tümgeneral Alcala'nın askeri geçmişi hakkında önizlem yapan Maduro, "Çok sevilen bir askeri hayatı yoktu çünkü halkı küçümsüyordu. Onun uyuşturucu kaçakçılarıyla fotoğraflarını gördük, hakkında soruşturma başlatıldı ve ülkeden kaçtı. ABD Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi'nin kölesi oldu, ona bu (Venezuela'ya silah göndermesi)şekilde görevler verdiler. O da, Guaido ile bir anlaşma imzaladığını açıkladı." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal