Uzo, Yunan Askerlerinde Fena Kafa Yapıyor

Coronavirüs karantinasından dolayı evlerinde kalan Yunanistan’ın Tüm askeri birimlerinin, aşırı oranda tükettikleri Uzo’dan dolayı hala sarhoşluğun etkisinden kurtulamadıkları gözlemlendi. Sarhoşluktan kurtulamayan Yunan askerleri Türkiye’ye meydan okudular.

06.06.2020-12:29 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-12:26) Uzo, Yunan Askerlerinde Fena Kafa Yapıyor

Coronavirüs karantinasından dolayı evlerinde kalan Yunanistan’ın Tüm askeri birimlerinin, aşırı oranda tükettikleri Uzo’dan dolayı hala sarhoşluğun etkisinden kurtulamadıkları gözlemlendi. Sarhoşluktan kurtulamayan Yunan askerleri Türkiye’ye meydan okudular.

Türkiye’nin Doğu Ak Deniz’de kendi haklarını koruması ve Libya’da terör devletinin kurulmasını engellemesini hazmedemeyen Avrupa Birliği, şımarık çocukları Yunanistan’ı kullanmaya başladı.

Ekonomisi batmış Yunanistan, Türkiye ile çatışmayı göze alamayan Avrpa Birliği’nin tetikçiliğini üstleniyor. Avrupa Birliği’nin savaş tahdidiyle engellemeye çalıştığı Türkiye, Doğu Ak Deniz’de kuru gürültüye pabuç bırakmadı ve bölgeye müdahale ederek adaletin tesis edilmesini sağladı.

Yunanistan’ın Ege’de ayakbağı olma çabalarını boşa çıkaran Türkiye, aynı kararlılığı Ak Deniz’de de sürdürünce Yunanlılar kelimenin tam anlamı ile çıldırdılar.

Yunan medyasına bir açıklama yapan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos, Türkiye’yi tehdit etti. Kamera görüntülerinden aşırı sarhoş olduğu gözlemlenen Bakan Panagiotopoulos, Türkiye'nin son zamanlarda oldukça agresif bir tutum sergilediğini iddia ederek, Yunan askeri gücünün caydırıcılığını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Yunan milli içkisi olan Uzo’nun etkisinde kalan bakan “Yunanistan’ın Türkiye ile bir çatışmaya hazır olduğunu” da söyleyen Panagiotopoulos, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her türlü senaryoya hazırlanıyoruz. Elbette bu olasılıklar arasında askeri müdahale de var. Bunu yapmak istemiyoruz, ancak egemenlik haklarımızı azami derecede korumak için mümkün olan her şeyi yapacağımızın anlaşılmasını sağlamak istiyoruz."

Türkiye’ye yönelik tebessüm ettiren bir diğer tehdit de Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros’dan geldi. Floros’un da Coronavirüs karantinası döneminde Uzo’nun etkisinde kaldığı anlaşıldı. Floros, Türk Savunma Sanayi’nin dünya devleri arasında yer aldığını unutarak Türkiye’ye tehditler savurdu.

Kara, deniz ve hava kuvvetlerinin toplam sayısı 150 binin altında olan Yunan Genelkurmay Başkanı, “Türkiye’yi ezeceklerini” söyledi.

Floros’un Türkiye”Ye yönelik bu küstah tehdidi gazetecilerin yüzünde tebessüme sebep olurken, ünlü “Bana o kediyi getirin” sarhoş fare fıkrasını hatırlattı.

Akabinde Ege’de paraşütle atlayış yapan Yunan Genel Kurmaybaşkanı Floros’a sosyal medyadan alaycı cevaplar verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal