Üvey Babasının Telefonunda Banyoda Çekilen Resimlerini Gören Genç Kız İntihar Etti

İngiltere'de yaşamını sürdüren 19 yaşındaki genç kızın, üvey babasının cep telefonunda kendisinin banyoda çekilmiş kıyafetsiz resimlerini görünce yaşamı alt üst oldu. Hadisenin ardından psikolojisi bozulan kız, intihara teşebbüs etti.

13.10.2020-09:53 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-09:52) Üvey Babasının Telefonunda Banyoda Çekilen Resimlerini Gören Genç Kız İntihar Etti
Lauren Brightwood, 18. doğum gününün akşamı duş aldığı esnada cam banyo panelinin üst kısmında bir cep telefonu olduğunu görünce şoka uğradı. Dikkatlice baktığında telefonun 35 yaşındaki üvey babasına ait olduğunu fark eden genç kız, içerideki annesine mesaj atarak banyoya gelmesini; ancak üvey babasına bir şey fark ettirmemesini söyledi. Genç kız, annesi banyoya geldiğinde üvey babasının cep telefonunu gösterdi. Anne durumu hemen emniyet güçlerine ihbar etti.

SENELERDİR GENÇ KIZIN FOTOĞRAFLARINI ÇEKMİŞ

Yakalanan adam, üvey kızını on üç yaşından beri gizlice hem banyoda hem de yatak odasında kaydettiğini itiraf etti. Lauren'in annesi ile üvey babası genç kız 4 yaşındayken evlenmişlerdi.

TRAVMA YAŞADI, İNTİHARA KALKIŞTI

Üvey babasının kendisinin özel anlarını gizlice kaydettiğini öğrendikten sonra oldukça büyük bir travma yaşadığını ve intihara kalkıştığını dile getiren Lauren, annesiyle beraber üvey babasının soy adını kullandıklarını, hadisenin gün yüzüne çıktığı 2018 senesinden bu yana mahkeme kararıyla soy adlarını değiştirdiklerini dile getirdi.

Mahkeme bütün suçlarını kabul eden üvey baba ile ilgili kararını 16 Ekim tarihinde verecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal