Ünlü Oyuncuya Çıplak Fotoğraflarla Şantaj Yapılıp Vahşice Öldürüldü

Dünyaca ünlü Bolşoy Tiyatrosu'ndan, 6 senedir kayıp olan bir balerinin, uygunsuz ve çıplak fotoğrafları sebebiyle şantaja maruz kaldığı, sonrasında da yaşamına son verilerek vücudunun sülfürik asitte parçalandığı öne sürülüyor.

18.09.2020-10:39 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-14:21) Ünlü Oyuncuya Çıplak Fotoğraflarla Şantaj Yapılıp Vahşice Öldürüldü

Rus dedektiflerin, 6 sene önce 25 yaşında olan dansçı Olga Demina'nın ortadan kaybolmasıyla ilgili uzun süredir devam etmekte olan cinayet davasında yeni bir delili araştırdıkları aktarıldı.

Genç balerinin erotik resimleri sebebiyle şantaj yapıldığı, ardından da öldürüldüğü öne sürülüyor.

Dansçının 'menajeri' ile 'sevgilisi' olduğu bilinen 40 yaşındaki Malkhaz Dzhavoev, sığınmacı kılığında Rusya'dan kaçtığı Almanya'dan Interpol emri ile iade edildikten sonra 2017 senesinde Moskova'da yakalanmıştı.

En son olarak, balerin Olga Demina'nın erkek arkadaşı Alexey Fetisov'a ait bir daire ile alakalı dolandırıcılık yapmaktan 5 buçuk sene hapis cezası verildi.

Dzhavoev, şimdi de Demina'nın cinayetiyle alakalı olduğundan da kuşkulanıyor. Güvenlik kuvvetleri, Dzhavoev'in Demina'nın cansız bedenini parçalanıp çözülerek yok olabilmesi için asit içinde atıp, büyük ihtimalle gölün etrafındaki bir kuyuya atıldığını düşündüğünü belirtti.

Emniyet güçleri 'Şu anda orada arama çalışmaları yapılıyor. Sülfürik asit her şeyi tamamen yok etmeyebilir. Bazı vücut parçaları kalmış olabilir. Ama yine de emin olmamız için önce bulunmaları gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan Dzhavoev ile babasının endüstriyel bir kaynaktan sülfürik asit aldığına ilişkin deliller olduğu kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal