Ukrayna, Vatandaşlarına Tatil İçin Türkiye'yi Önerdi

Ukrayna Turizm Geliştirme Merkezi Müdürü Volodimir Tsaryuk, Türkiye'nin coronavirüs salgınına karşı güvenli olduğunu belirtti ve "Türkiye'yi tercih edebilirsiniz." dedi.

01.06.2020-16:02 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-15:53) Ukrayna, Vatandaşlarına Tatil İçin Türkiye'yi Önerdi

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını dünya üzerinde etkisini sürdürmeye devam ederken, yaklaşık olarak 6.5 milyon insan virüsten etkilendi. Turizm sezonunun başlaması ile birlikte, ülkeler vatandaşlarına gidebilecekleri yerlere yönelik önerilerde bulunmaya devam ediyor. 

Coronavirüs salgınını başarı ile yöneten Türkiye, birçok ülkenin güvenli yer listesinde üst sıralarda bulunuyor. Son olarak, Ukrayna da vatandaşlarına Türkiye önerisinde bulundu ve en iyi seçenek olduğunu söyledi. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ukrayna Turizm Geliştirme Merkezi Müdürü Volodimir Tsaryuk, charter uçuşlarının temmuz ayı ortalarında başlamasını beklediklerini belirtti ve Türkiye'nin güvenli şartlar sunduğunu aktardı.

Türkiye'ye seyahat eden Ukraynalı turistlerin yüzde 75'inin tatillerini Antalya, Alanya, Kemer ve Dalaman'da yaptıklarına değinen Tsaryuk, bu bölgelerde coronavirüs konusunda her şeyin kontrol altında olduğunu bu nedenle bu bölgelere seyahat edecek Ukraynalı turistler açısından kaygı verici bir durumun olmadığını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal