Uçurumdan Düştü, 1 Hafta Boyunca Radyatör Suyu İçti

ABD'nin California eyaletinde bir kadın hayvandan kaçmak isterken otomobili ile beraber uçurumdan düştü. 1 hafta boyunca bulunamayan kadın radyatör suyu içerek hayatta kaldığını anlattı.

16.07.2018-11:15 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-11:14) Uçurumdan Düştü, 1 Hafta Boyunca Radyatör Suyu İçti

ABD'nin California eyaletinde, 23 yaşındaki Angela Hernandez otomobili ile kaybolmasının bir hafta ardından bulundu. ABD'nin California eyaletinde otomobili ile uçurumdan yuvarlanan genç kadın, 1 hafta süresince otomobilindeki radyatörden su içerek hayatta kaldı.

HAYVANDAN KAÇMAK İSTERKEN DÜŞTÜ

En son 6 Temmuz'da bir benzin istasyonunda görülen Hernandez, Cuma akşamı Big Sur civarında yürüyüşçüler tarafından 200 metrelik bir uçurumun dibnde bulundu. Hernandez bulunmasının ardından yaptığı açıklamada, yolda bir hayvandan kaçmak isterken uçurumun kenarına uçtuğunu söyledi.

KIZ KARDEŞİNİ ZİYARETE GİDİYORDU

Kaybolduğu gün kız kardeşi Isabel'i ziyaret etmek için Oregon'dan Güney Kaliforniya'ya doğru gittiğini ifade eden Hernandez, otomobilinin radyatöründeki suyu içerek hayatta kalabilmeyi başardığını aktardı. Omzundan yaralanan genç kadının helikopterle hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Monterey ilçesi Şerif Ofisi sözcüsü John Thornburg gerçekleştirdiği açıklamada, genç kadının okyanus suyuna düşmediği için şanslı olduğunu kaydetti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal