Türkiye'nin Doğu Akdeniz Hamleleri Alman Basınında Ses Getirdi

Almanya'daki yerel medyasında bulunan haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Akdeniz hamleleriyle Avrupa Birliği'ni aşağılık kompleksine soktuğunu dile getirildi.

17.12.2019-11:45 - (Son Güncelleme: 17.12.2019-11:35) Türkiye'nin Doğu Akdeniz Hamleleri Alman Basınında Ses Getirdi

Almanya'daki yerel medyasında bulunan haberde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğu Akdeniz hamleleriyle Avrupa Birliği'ni aşağılık kompleksine soktuğunu dile getirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu Akdeniz konusunda oldukça kararlı görünüyorken, bölgedeki Türk gemileri çalışmalarını sürüdüyor. Almanya'da yayın yapan Neue Osnabrücker Zeitung gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, dış politikada attığı adımlarla Avrupa Birliği'ni aşağılanmış bir psikolojinin içine soktuğunu yazdı. Almanlara göre; Türkiye aynı hissi Ruslara da yaşatıyor.
"HEM AB HEM DE RUSYA'NIN KENDİLERİNİ AŞAĞILANMIŞ HİSSETMESİNE NEDEN OLUYOR"
Türkiye'nin Rusya'dan S-400 aldıktan sonra ABD'yi hava üslerini kapatmakla tehdit ettiğini hatırlatan gazete, Doğu Akdeniz'de yaşananların, Libya'ya asker göndermeye hazırlanmanın ve KKTC'ye SİHA göndermenin, Avrupa Birliği'nde aşağılık kompleksine neden olduğunu kaydetti.
Söz konusu gazetenin yorumunda, Türkiye'nin hamleleri sıralandıktan sonra "Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu şekilde hem AB hem de Rusya'nın kendilerini aşağılanmış hissetmesine neden oluyor." denildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal