Trump'tan Yeni Hamle! Taşlar Yerinden Oynayacak

Washington Post gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Adalet Bakanı Jeff Sessions'tan sonra İç Güvenlik Bakanı Kirstjen Nielsen'in de görevine son vereceği gündemde.

13.11.2018-11:01 - (Son Güncelleme: 13.11.2018-10:53) Trump'tan Yeni Hamle! Taşlar Yerinden Oynayacak

New York Times gazetesinde, Beyaz Saray içinde Trump'a karşı durulduğunu ve bazı kararlarına engel olunduğunu öne süren imzasız makalede adı geçen adlardan biri olan Nielsen ile ilgili bir iddia gündeme geldi.

Washington Post gazetesi, Trump'ın bu defa İç Güvenlik Bakanı Kristjen Nielsen'inde görevine son vereceğini bildirdi. Haberini Trump idaresine yakın kaynaklara dayandıran gazete, Nielsen'in gelecek hafta işine son verileceğini duyurdu.

Ara seçimlerde Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Parti'ye geçmesiyle, ABD'de ortalık karıştı. Seçimden saatler sonra Adalet Bakanı Jeff Sessions'ın işine son veren ABD Başkanı Donald Trump'ın bir ismi daha görevden alması bekleniyor.

Trump, Nielsen ile bu hafta Güney Teksas'taki ABD askerlerini ziyaret etme planını gerçekleştirmemişti.

Trump'ın Nielsen'i mümkün olan en kısa zamanda görevine son vermek istediğini, Beyaz Saray'daki pek fazla ismin Trump'ın kararını ertelemeye çalıştığı ifade edildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal