Trump'tan Yahudilere: Paragöz, Acımasız Katillersiniz!

2020'de yapılacak başkanlık seçimleri için mitinglerine start veren ABD Başkanı Donald Trump, Yahudili Amerikalılara seslenirken "Sizi çok iyi biliyorum. Sizler acımasız katillersiniz." diye konuştu.

11.12.2019-12:48 - (Son Güncelleme: 11.12.2019-12:44) Trump'tan Yahudilere: Paragöz, Acımasız Katillersiniz!

2020'daki Başkanık seçimleri için mitinglerde konuşmalar yapan ABD Başkanı Donald Trump, seçimin en kritik eyaletlerinden biri olan Florida'da akıllara durgunluk veren sözler kullandı.

İsrail Amerikan Konseyi Zirvesi'ne katılan Trump, Yahudi Amerikalılara seslenirken, İsrail'e karşı eleştirileri tiye aldı.

İsrail'in en yakın dostuyum diyen Trump, "Sizi çok iyi biliyorum. Sizler acımasız katillersiniz. Hiç de iyi insanlar değilsiniz. Ama bana oy vermek zorundasınız. Başka seçeneğiniz yok. Pocahontas (Elizabeth Warren) için oy kullanmayacaksınız, size söyleyebilirim. Servet vergisine oy verecek değilsiniz. Benden hoşlanmasanız bile ki bazılarınız hoşlanmıyor. Bazılarınız aslında benim de hiç hoşuma gitmiyor. Yine de benim en büyük destekçilerim olacaksınız, çünkü onlar kazanırlarsa 15 dakika içinde işsiz kalacaksınız. Bu yüzden buna çok zaman harcamak zorunda değilim" şeklinde konuştu.

"Yahudilerin gözü paradan başka şey görmez" gibi basmakalıplarla konuşan Trump'ın ifadeleri salonda gülüşmelere yol açtı.

ABD Başkanı, Yahudilerin genelde Demokrat Parti'ye oy vermesini ise sert sözlerle eleştirdi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal