Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Övgü Dolu Sözler

Joe Bıden'ın seçimi kazandığı takdirde Türkiye'de muhalefeti destekleyeceğini söylemesi üzerine, Bıden'ın en büyük rakibi Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlaştı.

25.08.2020-08:06 - (Son Güncelleme: 25.08.2020-07:57) Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Övgü Dolu Sözler

ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un serbest bırakılması sebebiyle Türkiye'ye teşekkür eden Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Donald Trump, ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'un serbest bırakılmasından dolayı Türkiye'ye minnettar olduklarını vurgulayarak, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan çok iyiydi.' dedi.

Beyaz Saray'da basın açıklaması yapan ABD Başkanı Donald Trump, önemli açıklamalarda bulundu.

Trump, Cumhuriyetçi Parti Kurultayının ilk gününde paylaşılması amacıyla, Beyaz Saray'da, daha önce farklı ülkelerde tutuklu ya da rehin tutulan 6 vatandaş ile bir söyleşide bulundui.

Yaklaşık 50 ülkede tutuklu ya da rehin tutulan vatandaşlarını geri döndürdüklerini vurgulayan Trump'ın misafirleri arasında, İzmir'de terör örgütleri adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada, ''örgüte yardım'' suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson da vardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal