Trump'tan Coronavirüs Aşısı İçin Flaş Açıklama

Coronavirüs salgınının dünya merkezi olan ABD'de aşı çalışmaları hızlandırıldı. Bu doğrultuda açıklama yapan Donald Trump, Covid-19'a karşı rekor sürede aşı üretme yolunda ilerlediklerini duyurdu.

10.07.2020-07:39 - (Son Güncelleme: 10.07.2020-08:28) Trump'tan Coronavirüs Aşısı İçin Flaş Açıklama
Önceki günlerde aşı çalışmaları için kesenin ağzını açan Donald Trump bu kez de bu kez de bu sürece yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Aşı üretiminde bilimsel alanda da ilerleme kaydettiklerinin vurgulayan Trump, "Şu anda koronavirüs'e karşı kullanılan birçok etkili tedavi yolu var, birçoğu da geliştirme aşamasında. Rekor bir sürede aşı üretme yolundayız ve çok çok yakın zamanda bu aşının duyurulacağına inanıyorum." dedi.

Salgını durdurulan eğitim öğretim sürecine de işaret eden Donald Trump, "Okullarımıza geri dönüp bu siyasi saçmalığı durdurmalıyız. Demokratlar okulların açılmasını istemiyor çünkü bunun kendilerine 3 Kasım'daki seçimlerde yardımcı olacağını düşünüyorlar.Ancak ben bunun onlara seçimlerde zarar vereceğini düşünüyorum. Okulları açın." diye konuştu.

Trump,Covid-19 öncesi Amerikan ekonomisinin durumundan övünerek bahseden Trump, "Çin 67 yıldır en kötü günlerini yaşıyordu, mutsuzdu ve yanlış yöne ilerliyordu. Biz ise ekonomide bir numaraydık. Ardından salgın geldi. Ama biz yine kendimizi toparlayacağız." açıklamasını yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal