Trump'ın Koronavirüse Yakalanacağını Bilen Baba Vanga'dan Bir Kehanet Daha

Tarihin en büyük kahinlerinden olan Baba Vanga'ya destek verenler, Bulgar kâhinin ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs salgınına yakalanacağını bildiğini belirtti. Kâhine göre Donald Trump'ta beyin tümörü meydana gelecek ve sağır olacak.

04.10.2020-10:06 - (Son Güncelleme: 04.10.2020-10:31) Trump'ın Koronavirüse Yakalanacağını Bilen Baba Vanga'dan Bir Kehanet Daha

ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs salgınına yakalanması dünya basının gündeminde. Trump'ın sağlığından koronavirüs salgınını kimlere bulaştırmış olma ihtimaline kadar onlarca haber yazılırken, İngiliz medyası Donal Trump'ın akıbetiyle alakalı hayrete düşüren bir iddia paylaşıldı.

Daily Star'da yer alan habere göre daha önce 11 Eylül tarihinde düzenlenen saldırılarda Brexit'e, Sovyetler Birliği'nin dağılmasından koronavirüs pandemisine kadar birçok şeyi tahmin eden Bulgar kâhin Baba Vanga'ya destek verenlerin tekrar gündeme oturan bir iddia öne sürdü.

DONALD TRUMP'IN BEYNİNDE TÜMÖR OLUŞACAK VE SAĞIR OLACAK

1996 yılında yaşamını yitiren Baba Vanga'ya destek verenlerin, kadının son anına kadar kehanetler söylediğini ve bu kehanetleri dünyayla paylaştıklarını öne sürüyor.

Bu verilere göre Baba Vanga, ABD Başkanı'nın 2020 yılında gizemli bir hastalığa yakalanacağını, bu hastalığa bağlı olarak sağır olacağını ve beyninde tümör oluşacağını iddia etti. Baba Vanga'ya destek verenlerin, koronavirüs salgınına yakalanan ABD Başkanı Donal Trump'ın akıbetinin bu olacağını öne sürüyor.

BABA VANGA, 2020 SENE BAŞINDA TRUMP İÇİN GİZEMLİ HASTALIĞA İŞARET ETMİŞTİ

Baba Vanga'ya destek verenlerin Ocak ayında 2020 senesiyle alakalı kehanetinde, Trump'ın gizemli bir hastalık yüzünden etkileneceği ve sağır olacağı iddia edilmişti. Aynı zamanda Amerika başkanının beyninde bir takım temel fonksiyonlarda problemler oluşabileceğini belirtmişti.

BABA VANGA KİM?

1911'de Makedonya'da dünyaya gelen ve 16 yaşındayken üzerine yıldırım düşmesi sebebiyle görme duyusunu yitiren Baba Vanga, tüm dünya tarafından tanınan ünlü kahinlerinden biri.

Baba Vanga'nın bu zamana kadar olan kehanetlerinde 11 Eylül saldırıları, DEAŞ'ın varlığı, Brexit süreci benzeri birçok hadiseyi öncesinden tahmin ettiği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal