Trump'ın Azledilmesi İçin Girişimler Başladı

ABD Temcilciler Başkanı Pelosi;"Trump'ın azledilme sürecinin başlatılması için ilk resmi girişimi yaptık."

25.09.2019-12:06 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-12:16)

ABD Temcilciler Başkanı Pelosi, Temcilciler Meclisinde yer alan Demokrat partililer le yaptığı toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile Temmuz ayında yaptığı görüşme sonrası Demokrat Patili Joe Biden'ın soruşturulmasını istediğini itiraf ettiğini belirten ABD Başkanı Donald Trump'ın hakkında Pelosi, "Trump'ın eylemleri ulusal güvenliğimizi baltalıyor." açıklamasında bulundu.

Donald Trump'ın azledilme sürecinin başlatılması için ilk resmi girişimi yaptıklarını açıklayan Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, "Trump, yaptıklarının hesabını vermeli. Hiç kimse hukukun üzerinde değildir." sözlerini kullandı.

TRUMP'TAN TEPKİ

ABD Başkanı Donald Trump olay ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Trump Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bugün BM'de önemli bir gün, çok iş ve başarı var ve Demokratlar kasten daha çok son dakika vererek, bunu batırmak ve alçaltmak istiyorlar. Cadı avı çöplüğü. Ülkemiz için ne kötü." paylaşımını yaptı.

Donald Trump, ABD tarihinde hakkında azledilme süreci başlayan 4. başkan oldu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal