Trump'a Kardeşim Dedi 10 Milyon İnsanın Gazabına Uğradı

ABD Başkanı Donald Trump'a uzun zamandır verdiği desteği ''Kardeşim'' diyerek abartan rapçi Kanye West, fanlarının büyük öfkesine hedef oldu. ''Zalimin tarafını tuttun'', ''Sen artık bizim için bittin'', ''Aklından zorun var'' gibi tweetler eşliğinde ile 10 milyon kişi rapçiyi Twitter'da takip etmeyi bıraktı.

26.04.2018-13:56 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-13:53) Trump'a Kardeşim Dedi 10 Milyon İnsanın Gazabına Uğradı

Amerikan rap dünyasında sesini ilk duyurduğunda yenilikçi müziğiyle alkışlar toplayan ama zamanla grotesk yaşam tarzı ve megaloman tavırlarıyla yoğun bir şekilde eleştirilerin odağı olan Kanye West, en tutkulu hayranlarının bile kendisine sırt çevirmesine yol açacak bir şey yaptı.

2016 ABD başkanlık seçimleri sürecinde bir konserde ''Oy verseydim Donald Trump'a verirdim'' diyen, sonrasında seçilen Trump'a kutlama ziyareti yapan Kanye West, dün Twitter'dan çok sayıda tweetle atağa geçti.

Twitter’da paylaştığı mesajlar ile tepkilerin hedefi olan şarkıcı, ABD Başkanı Trump’a ‘kardeşim’ demesi ile 10 milyon takipçisini bir anda kaybetti.

Ünlü siyah rapçi yoğun eleştirilerin ardından ''Trump'la hemfikir olmak zorunda değilsiniz, ama çeteleşmiş güruh, beni Trump'ı sevmekten alıkoyamaz. Biz ikimiz ejderha enerjisiyiz. O benim kardeşim. Ben herkesi seviyorum. Birinin yaptığı her şeyle hemfikir olmam. Bizi birey yapan budur. Ve bağımsız düşünme hakkımız vardır''  şeklinde konuştu ve Trump’ın yanında durmaya devam etti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal