Trump ve Pelosi Arasında 'Şişmanlık' Tartışması

Birçok konuda karşılıklı atışmalarıyla gündemde yer alan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi ve ABD Başkanı Donald Trump arasında son günlerde "şişko" polemiği konu oluyor.

21.05.2020-10:27 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-10:20) Trump ve Pelosi Arasında 'Şişmanlık' Tartışması
Birçok konuda karşılıklı atışmalarıyla gündemde yer alan ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi ve ABD Başkanı Donald Trump arasında son günlerde "şişko" polemiği konu oluyor.

Trump'ın, pazartesi günü coronavirüs tedavisinde yarar sağladığını ifade ettiği "hidroksiklorokin" adlı ilacı kullandığını duyurmasından sonra Pelosi, konuk olduğu CNN canlı yayınında bu duruma karşı çıktı.

"TRUMP, HASTALIK DERECESİNDE ŞİŞKO"
Pelosi, bu doğrultuda, "Trump için bu tartışmalı ilacı almak iyi bir fikir değil. İlacın kalbe zarar verdiği söyleniyor ve Trump hastalık derecesinde şişko." dedi.

"PELOSİ, AKIL SAĞLIĞI SORUNLARI YAŞIYOR"
Bunun ardından Senato'daki Cumhuriyetçi Senatörler ile katıldığı öğle yemeğinin ardından Trump'a Pelosi'nin açıklamaları soruldu.

Trump en başta "zaman kaybı" ifadesini kullanarak, bu hususta yorum yapmadı ancak ardından, "Pelosi hasta bir kadın, ciddi akıl sağılığı problemleri yaşıyor." diye konuştu.

PELOSİ: "ONA KENDİ DİLİNDEN KONUŞTUM"
Daha sonra Pelosi ise bugün MSNBC kanalında bir canlı yayın sırasında, Trump'ın bu kadar "hassas" tepki göstereceğini ummadığını bildirerek, "Trump kendisi her zaman insanların kilosu hakkında konuşuyor. Ben de ona kendi dilinden konuştum." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal