Trump, Twitter CEO'su Dorsey İle Bir Araya Geldi

ABD Başkanı Donald Trump, sık sık eleştirdiği Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey ile Beyaz Saray'da bir görüşme gerçekleştirdi.

24.04.2019-09:49 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-09:39) Trump, Twitter CEO'su Dorsey İle Bir Araya Geldi

ABD Başkanı Donald Trump, sık sık eleştirilerde bulunduğu Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey ile Beyaz Saray'da bir araya geldi.

Trump, Dorsey ile yaptığı görüşmesini kişisel Twitter hesabından paylaştığı bir fotoğraf karesi ile duyurdu.

ABD Başkanı söz konusu paylaşımında, "Genel anlamda kendi platformları ve sosyal medya dünyasına ilişkin birçok konuyu konuştuk. Açık bir diyaloğu sürdürmeyi umut ediyoruz." şeklinde ifadelerde bulundu.

KAMUOYUNDA TARTIŞMALARA YOL AÇTI

Amerikan basınına açıklama yapan Twitter'ın sözcüsü, görüşmenin Trump'ın davetiyle düzenlendiğini, ağırlıklı olarak 2020 başkanlık seçimlerinde Twitter'ın konumunun ve uyuşturucu kullanımına karşı sosyal medyanın rolünün tartışıldığını bildirdi.belirtti.

TAKİPÇİ İDDİASI

Dorsey ile buluşmasından hemen önce Trump'ın "Twitter bana bir Cumhuriyetçi olarak pek de iyi davranmıyor. Çok ayrımcılık yapıyorlar, insanlar zor üye oluyor, birçok kişiyi de takipçi listesinden çıkarıyorlar." şeklindeki Twitter paylaşımı tartışmalara sebep olmuştu.

Twitter'ın şahsına sansür uyguladığını ileri süren Trump, aksi durumda şimdikinden çok daha fazla takipçisi olacağını iddia etmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal