Trump, Sığınağa Kaçma Sebebini Açıkladı

ABD Başkanı Trump, George Floyd'un polis şiddetiyle hayatını kaybetmesinin ardından gerçekleşen protestolarda, Beyaz Saray içindeki sığınağa götürüldüğü iddialarına ilişkin, "Beyaz Saray'daki sığınağa teftiş için indim. Çok az bir süre orada kaldım." sözlerine yer verdi.

03.06.2020-21:30 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-21:35) Trump, Sığınağa Kaçma Sebebini Açıkladı

ABD Başkanı Trump, George Floyd'un polis şiddetiyle hayatını kaybetmesinin ardından gerçekleşen protestolarda, Beyaz Saray içindeki sığınağa götürüldüğü iddialarına ilişkin, "Beyaz Saray'daki sığınağa teftiş için indim. Çok az bir süre orada kaldım. Yalancı basın, olayı yanlış aktarıyor." sözlerine yer verdi.

Trump, Fox News Radyo'da Brian Kilmeade'in programına katılarak, Floyd'un polis şiddetiyle ölmesinin ardından ülke genelinde gerçekleşen gösterilere ve gündemdeki diğer maddelere ilişkin yorumlar yaptı.

Pazartesi Beyaz Saray karşısındaki St. Johns Kilisesi'ne gitmesi için güzergah üzerindeki eylemcilere biber gazıyla müdahale edildiği haberlerine ilişkin Donald Trump, "Polis, biber gazı kullanmadı. Ben de 'hadi göstericileri buradan çıkarın' demedim. Orada kim olduğunu bilmiyordum." sözlerine yer verdi.

Trump, pazar akşamı Beyaz Saray önündeki gösterilerin şiddet eylemlerine dönüşmesinin ardından sığınağa götürüldüğü iddialarıyla alakalı olarak, "Beyaz Saray'daki sığınağa teftiş için indim. Çok az bir süre orada kaldım. Yalancı basın, olayı yanlış aktarıyor." şeklinde cevap verdi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal