Trump: Savaşa Giden Askerler Gibiydiler

Trump, Beyaz Saray'daki basın toplantısında hastanelere giden sağlık çalışanlarını izlediğini belirterek "Savaşa giden askerler gibiydiler. Onların cesareti inanılmaz" ifadesini kullandı.

01.04.2020-08:48 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-08:57) Trump: Savaşa Giden Askerler Gibiydiler

Trump, Beyaz Saray'daki basın toplantısında hastanelere giden sağlık çalışanlarını izlediğini ifade ederek "Savaşa giden askerler gibiydiler. Onların cesareti inanılmaz" şeklinde konuştu.

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da, coronavirüs ile Mücadale Görev Gücünde görev alan Doktor Deborah Birx ve Doktor Antony Fauci ile beraer bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Coronavirüse karşı alınan tedbirlere önümüzdeki 30 gün boyunca uyulmasının ölüm kalım meselesi olduğunu ifade eden Donald Trump, "Ülkemiz, büyük bir milli imtihanın ortasında. Bu daha önce karşılaşmadığı türden bir imtihan." diye konuştu.

"HASTANEYE GİDEN DOKTOR VE HEMŞİRELER SAVAŞA GİDEN ASKERLER GİBİYDİLER"

ABD'de daha önce görülmeyen türden layların yaşandığını ifade eden Donald Trump, "Bu sabah hastanelere giden doktorları ve hemşireleri izledim. Savaşa giden askerler gibiydiler. Onların cesareti inanılmaz." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal