Trump, New York Belediye Başkanı Bowser'a Beceriksiz Dedi

ABD Başkanı Donaldt Trump, Washington DC Belediye Başkanı Muriel Bowser'a yüklendi. Bowser'ın beceriksiz olduğunu söyleyen Trump, "Washington DC gibi önemli bir şehri yönetecek kadar yetkin değil." dedi.

06.06.2020-09:08 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-08:56) Trump, New York Belediye Başkanı Bowser'a Beceriksiz Dedi

George Floyd'un öldürülmesinden sonra başlayan protesto gösterileri sonrası, ABD Başkanı Donald Trump ve Washington DC Belediye Başkanı Muriel Bowser arasındaki kriz büyüyor. 

Trump'ın orduyu devre sokma planının ardından açıklamalarda bulunan Bowser, kentte Ulusal Muhafızları ve diğer askeri birlikleri istemediğini söyledi. Bowser'ın, Trump karşıtı söylemleri ve Beyaz Saray'ın karşısındaki yola "Black Lives Matter (Siyahilerin Hayatı Değerlidir)" yazdırmasının ardından Trump açıklamalarda bulundu. 

"FENA HALDE BECERİKSİZ"

Twitter hesabından açıklamada bulunan ABD Başkanı, "Bowser, fena halde beceriksiz ve hiçbir şekilde Washington DC gibi önemli bir şehri yönetecek kadar yetkin değil. Ulusal Muhafızlar sahaya inmeseydi, Bowser Minneapolis Belediye Başkanı'ndan daha iyi iş çıkaramazdı." dedi.

"DAHA FARKLI BİR GRUP GETİRİRİZ"

Trump açıklamalarının devamında ise "Bowser, Ulusal Muhafızlara iyi davranmazsa, biz daha farklı bir grup getiririz." ifadesine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal