Trump - Kim Zirvesinin İkinci Günü Başladı

ABD Başkanı Trump ile Kuzey Kore lideri Kim arasında Vietnam'da gerçekleştirilen zirvenin ikinci gün toplantıları başladı.

28.02.2019-09:47 - (Son Güncelleme: 28.02.2019-09:43) Trump - Kim Zirvesinin İkinci Günü Başladı

ABD Başkanı Trump ile Kuzey Kore lideri Kim arasında Vietnam'da gerçekleştirilen zirvenin ikinci gün toplantıları başladı.

Trump, "Kuzey Kore ile nükleer anlaşma yapma noktasında acele etmeyeceğim. Önemli olan doğru bir anlaşma yapmak" sözlerini aktardı. Kuzey Kore önderi Kim ise, "Harika bir diyalogumuz var ve bugün çok iyi bir sonuç çıkması amacıyla elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.

ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasında Vietnam'da düzenlenen zirvenin ikinci gün görüşmeleri bugün başlamış bulunuyor.

Vietnam'ın başkenti Hanoi'de Trump ile Kim arasında dün düzenlenen zirvenin ikinci gününde liderler bire bir görüşme yaptı.

Metropole Hotel'de düzenlenen görüşmede, ABD Başkanı Trump ile Kuzey Kore Kim arasındaki samimi diyaloglar gözden kaçmadı.

TRUMP: ACELEYE GEREK YOK

ABD Başkanı Trump, Kuzey Kore ile nükleer bir anlaşma imzalama noktasında acele etmeyeceğini belirterek, "Önemli olan doğru bir anlaşma yapmak." dedi.

Kim'in nükleer görüşmelerden olumlu bir sonuç alınabilmesi amacıyla tüm çabayı göstereceğine söz verdiğini bildiren Trump, bu konuda hızlı olmanın önemli olmadığını belirtti.

KİM: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Diğer yandan Kuzey Kore lideri Kim ise "Trump ile harika bir diyaloğumuz var ve bugün çok iyi bir sonuç çıkması amacıyla elimden gelenin en iyisini yapacağım." sözlerini aktardı.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Beyaz Saray'ın açıklamasına göre Trump ile Kim, Vietnam saati ile 14.05'te (TSİ 10.05) ortak imza töreni düzenleyecek.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal