Trump ile Kim Arasındaki Mektuplar Yayımlanacak

Kuzey Kore’nin geçen yıllarda yoğunlaştırdığı nükleer faaliyetler nedeniyle ABD’nin uyguladığı sert yaptırımlar sonrası iki ülke lideri Kim Jong Un ile Donald Trump arasında gönderilen mektuplar yakında ifşa olacak.

14.08.2020-14:55 - (Son Güncelleme: 14.08.2020-14:55) Trump ile Kim Arasındaki Mektuplar Yayımlanacak

ABD’li araştırmacı yazar Bob Woodward'un yeni yayımlanacak ‘Rage’ (Öfke) adlı kitabında Trump ile Kim’in arasında gidip gelen 25 mektup okuyuculara sunulacak.

15 Eylül’de piyasada olacak ‘Rage’ hakkında Amazon’da yer alan tanıtım yazısında, 'İki lider olağanüstü diplomatik bir dansa kendini kaptırmışken, Kim ilişkilerini romantik filmden çıkmış gibi tanımlıyor' ifadeleri yer alıyor. Kitaptaki mektuplardan birinde Kuzey Kore lideri Kim, ABD Başkanı Trump'la ilişkisini 'romantik filme' benzetiyor.

İki lider arasındaki ilişkiler aslında pek de olumlu başlamamıştı. Nükleer konusunda başlayan gerilim, süreç boyunca ikili arasındaki ilişkiye her seferinde yansımış, karşılıklı aşağılama ve savaş ilanından Trump'ın Kim'e yaptığı ilan-ı aşka kadar çeşitlik göstermişti. Singapur Zirvesi'nden birkaç ay sonra Trump yaptığı bir mitingde destekçilerine 'Kim'le birbirlerine aşık olduklarını' söylemişti. Trump 'Hayır, gerçekten bana güzel mektuplar yazdı. Harika mektuplardı. Birbirimize aşık olduk' ifadelerini kullanmıştı.

Bob Woodward ‘Rage’ adlı kitabı, 1,1 milyon satan ‘Fear’ (Korku) adlı kitabın devamı niteliğinde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal