Trump, Hayatın 12 Nisan'daki Paskalya'ya Kadar Normale Dönmesini İstiyor

ABD Başkanı Trump, "Ekonomimizi Paskalya Bayramı'na (12 Nisan) kadar eski haline getirebilirsek sevineceğim. İnsanların bir an önce işlerinin başına dönmesine istiyorum." sözlerine yer verdi.

25.03.2020-00:48 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-00:44) Trump, Hayatın 12 Nisan'daki Paskalya'ya Kadar Normale Dönmesini İstiyor
ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip coronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla bazı tedbirlerin hayata geçirildiği ülkede, hayatın bir an önce normale dönmesini istediğini ifade ederek, "Ekonomimizi Paskalya Bayramı'na (12 Nisan) kadar eski haline getirebilirsek sevineceğim. İnsanların bir an önce işlerinin başına dönmesine istiyorum." sözlerine yer verdi.

ABD Başkanı Donald Trump ve Beyaz Saray Kovid-19 ile Mücadele Görev Gücü üyeleri, Fox televizyonunda telekonferans yoluyla, doktor Mehmet Öz de dahil olmak üzere uzmanların ve ABD halkının sorularını cevap verdi.

ABD'de her yıl grip sebebiyle on binlerce kişinin hayatını kaybettiğini işaret eden Trump, "Araba kazalarında da her yıl Kovid-19'dan çok daha fazla insan kaybediyoruz. Ama otomobil firmalarına, üretimi durdurma çağrısı yapmıyoruz. Herkes işine dönmeli." yorumu yaptı.

Trump, geçen hafta yayımladıkları 15 günlük eylem planlarının yeterli olacağını ve ekonomik tedbirlerin gelecek hafta gevşetmeyi istediklerini ifade ederek, "Ekonomimizi Paskalya Bayramı'na (12 Nisan) kadar eski haline getirebilirsek, sevineceğim. İnsanların bir an önce işlerinin başına dönmesine istiyorum." sözlerine yer verdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal